2777
2789

ولی خدایی من بشخصه اصلا دوس ندارم بعد زایمان با یه قیافه ی چپر چلاق همه بیان منو ببینن

حالا نه اینکه بری آرایشگاه ولی اگه بذارن آرایش کنی خیلی خوبه

نمیدونم اگه به همسرم این رازو بگم ناراحت میشه یا خوشحال؟! ولی تازه وقتی عاشقش شدم که فهمیدم پدر بچم شده،الهی فدای جفتتون بشم فرشته های بی بال من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر تفاوت بین زایمان طبیعی سزارین.

تو زایمان طبیعی مامان له رنگ و رو مثل گگگگچچچچ.موها ژولیده. لباکبود میاد تو بخش. 

ولی خیلی عکس تو اینستا دیدم زایمان سزارین بودن کاملا با آرایش رفتن و اومدن.فکر کنم میشه

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
با اجازه استارتر عزیز😘💙  حالا که همه باردارا جمعین، بادمجون ضرر داره،؟؟ دیروز ناهار خوردم ا ...

نه نداره

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
یعنی اون ور آبم اینجوریه😀😀😀

نه بابا اينجا باردارا كه هيچي دختراي عادي هم آرايش نميكنند . فقط پير زن ها آرايش ميكنند و يه سري خارجيا مثل ترك ها و عرب ها. آرايش دختر فقط دو روز آخر هفته براي مجالس ديده ميشه 😁😁😁

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
چقدر تفاوت بین زایمان طبیعی سزارین. تو زایمان طبیعی مامان له رنگ و رو مثل گگگگچچچچ.موها ژولیده. لبا ...

عکس بلافاصله  بعد زایمان تو اینستا؟😲😲😲😲😲

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
با اجازه استارتر عزیز😘💙  حالا که همه باردارا جمعین، بادمجون ضرر داره،؟؟ دیروز ناهار خوردم ا ...

نه منم چندبار خوردم .

فقط زياده روي نكن عزيزم

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️