2777
2789
عنوان

روز به روز از همه چی کم میکنن و گرون

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 38 پست
۹۰۰ گرم۸۷ ت،میهن

حالا حساب کن با شکلات سفیدو شیرو نشاسته و شکر چقد میشه و چنتا بت بستنی میده،همه چی گرون شده اینام برا اینک مشتریشون نپره مجبور ب کم فروشی میشن حجم کم با یه قیمت معمولی

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

ازکوتهی ماست ک دیوار بلند هست

من چندین ساله تو شرکتها بخش اداری کار میکنم 

ب چشم می بینم کارفرما چجوری از حق و حقوق کارگر مبدزده و پول رو پول میذاره

صاحب شرکت اسپانیاس اما زورش میاد روز کارگر یه تومن پول بریزه حساب کارگرها

۹۰ درصد پولدارها حق قشر ضعیف رو پایمال میکنن نظام شده نظام سرمایه داری 

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا حساب کن با شکلات سفیدو شیرو نشاسته و شکر چقد میشه و چنتا بت بستنی میده،همه چی گرون شده اینام بر ...

مشتریشون پرید دیگه،ما قبلا زیاد میخریدیم دیدیم بی کیفیت شده،انگار یخ میخوردیم دیگه نمیخریم از اینا

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
مشتریشون پرید دیگه،ما قبلا زیاد میخریدیم دیدیم بی کیفیت شده،انگار یخ میخوردیم دیگه نمیخریم از اینا

والا با این وضع حجمشون منم دیگه نمیخرم یخمک بخوریم بهتره

این کاربری از تاریخ 29 /1403/3 به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ به من مربوط نیست دانشجو هستم دعا کنید به اونی که میخوام برسم 🌿:)
من چندین ساله تو شرکتها بخش اداری کار میکنم  ب چشم می بینم کارفرما چجوری از حق و حقوق کارگر مب ...

دقیقن

من دوستام هر کجا سر کار رفتن از ندادن حقوقاشون مینالن طرف میره سفر ولی پول کارگراشو نمیده منم دیروز استعفا دادم خودم برا خودم کار کنم خیلی بهتره

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

دقیقن  من دوستام هر کجا سر کار رفتن از ندادن حقوقاشون مینالن طرف میره سفر ولی پول کارگراشو نمی ...

موفق باشی عزیزم 

کار کردن تو شرکتها و حتی برای دولت یعنی بیگاری

منم امیدوارم یه روزی شغل خودمو داشته باشم

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند
دقیقن  من دوستام هر کجا سر کار رفتن از ندادن حقوقاشون مینالن طرف میره سفر ولی پول کارگراشو نمی ...

من خودم یه مدت بیمه کار میکردم رییس واحدمون واسه خودش آیفون ۱۳ سفارش داده بود به همه مون گفت اون وقت حقوقامون دو ماه سه ماه عقب میوفتاد

این کاربری از تاریخ 29 /1403/3 به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ به من مربوط نیست دانشجو هستم دعا کنید به اونی که میخوام برسم 🌿:)