2777
2789
عنوان

روز به روز از همه چی کم میکنن و گرون

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 38 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه عده که شکم هاشون سیر میگن بهترین مملکت رو داریم  حقوق ها کم نیست  همه چی ارزونه  ...

چقدر بی ادبی واقعا یعنی هرکی ثروتمنده پس پول حروم داره ؟ این افکارو به عمد تزریق میکنن تو جامعه تا مردم به فقرشون افتخار کنن

بستنی لیوانیه؟

آره

این کاربری از تاریخ 29 /1403/3 به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ به من مربوط نیست دانشجو هستم دعا کنید به اونی که میخوام برسم 🌿:)
چیبسم همینطور باز میکنی ۷۰ درصدش باده ۲ تا دونه چیبس تهشه

دقیقا

این کاربری از تاریخ 29 /1403/3 به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ به من مربوط نیست دانشجو هستم دعا کنید به اونی که میخوام برسم 🌿:)
 چقدر بی ادبی واقعا یعنی هرکی ثروتمنده پس پول حروم داره ؟ این افکارو به عمد تزریق میکنن تو جامع ...

شما چقدر ذهنت فقیره که حرفو متوجه نمیشی 

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند
یادش بخیر بچه بودیم میخریدیم انقدر پر بود درش هم بستنی ای میشد لیس میزدیم😍😂 الان کل ظرفش اندازه ی ...

دقیقا

دیروز رفتم دوتا روغن و یه کیسه زباله و لواشک کوچیک خریدم ۶۰۰ تومان

اگه بگم تعلیق میشم بخدا طرف دوساله فلان شغل استخدام شده

که دیگه خودتون بفهمید چه شغلی

ببین چه وضعی بهم زده 

خونه ماشین سفرهای خارجی

بعد کارگر و کارمند و...باید با یه ذره حقوق بسازن

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند
اگه بگم تعلیق میشم بخدا طرف دوساله فلان شغل استخدام شده که دیگه خودتون بفهمید چه شغلی ببین چه وضعی ...

بخدا