2777
2789

اینو بگم که 7 ماهه سر خونه زندگی خودمونیم ، منو همسرم هردو محصلیم و زندگیمون رو به رشده و یواش یواش داریم باهم میسازیمش .

مشکل ما از روزی شروع شد که قرار بود با خواهر شوهرم و همکلاسیهای دبیرستان بریم بیرون ، تو همون کافه همیشگیه نشسته بودیم و 7 نفر بودیم

جمع هم جمع خودمون بود و قرار نبود مردی تو جمع باشه 

بعد یکی از همین دوستامون با شوهرش اومده بود با اینکه تاکید کرده بودیم میخایم تنها باشیم،

بعد خواهرشوهرم انگار به همسرم پیام داده بود که فائزه با یه مرد قرار گذاشته 

در حالی که اون شوهر رفیقمون بود و من تا بحال ندیده بودمش!!!

بعد..

آنچه خدا برای تو کنار گذاشته سهم هیچکس دیگر نخواهد شد.!🤍

بعد اینکه اومدم خونه یه دعوایی شد که نگو 

میگف که دیگه جای یه آدم خیانت کار تو زندگی من نیست 

توهین کرد و حتی فحش داد..

نمیدونم چی بهش گفته بود یا چجوری گفته بود 

که این رفتارو با من کرد !

همسرم خیلی مودبه و آدم موجهیه و اولین بار بود این رفتارو با من میکرد  

بعد دیگه پدر شوهر و مادر شوهر و برادر شوهرمم فهمیدن 

من بار ها گفتم که اون مرد شوهر دوستم بوده 

حتی پیامای گپ دخترونمونم نشون دادم که گفته بودم شوهراتون همراهتون نباشن موذب میشیم ..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

و الان بعد اون حرفایی که نمیخوام به یاد بیارم 

قضیه ثابت شده و معلوم شده که خواهرشوهرم از رو حسادت اینکارو کرده 

ولی خوشحالم آدممو شناختم که تو شرایط سخت چطوری پشتمو خالی میکنه

و دیگه نمیخوام باهاش زندگی کنم دو هفته اس زندگیم رو هواست و دیروز همسرم حقیقتو فهمیده !

و الان بعد اون حرفایی که نمیخوام به یاد بیارم  قضیه ثابت شده و معلوم شده که خواهرشوهرم از رو ح ...

خداروشکر که دستش برات رو شده دیگه نه باهاش بگرد نه دوست باش همش اذیتش کن

دیر آمده ای مرو شتآبآن     ای رفتن تو چو رفتن جآنٓ🌝💖مولآنآ

حقیقتا من خیلی آدم صبوریم به کارما هم خیلی اعتقاد دارم 

ولی دیگه نمیتونم با این مرد زندگی کنم بدجوری شکوند منو و واقعا خسته شدم از این زندگی و هیچ جوره نمیتونم باهاش کنار بیاام.

آدمی که بخاطر حرفای یه آدمی که بی سند و مدرک حرف میزنه ولت کنه بازم اینکارو میکنه .

و الان بعد اون حرفایی که نمیخوام به یاد بیارم  قضیه ثابت شده و معلوم شده که خواهرشوهرم از رو ح ...

به خاطر این قضیه زندگیتو بهم نزن. اول با اون خواهر شوهره کلا قطع رابطه کن بعد به همین راحتی قضیه رو منتفی کن از شوهرت تعهد بگیر دیگه زود قضاوتت نکنه

خواهر شوهرت فقط😳😐

این چ آدم بی شعوری هست 

چند سالشه 

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
به خاطر این قضیه زندگیتو بهم نزن. اول با اون خواهر شوهره کلا قطع رابطه کن بعد به همین راحتی قضیه رو ...

اصلا یه جور بدی شکسته امم