2777
2789
عنوان

یه کمک برسونید ب من 😂

334 بازدید | 29 پست

خانوما میگم من چطوری با مامانم حرف بزنم و ازش اجازه کاری رو بخوام ک قبلا گفته ن ؟

عصبیم نشه 👩🏻‍🦯

مامانا یه کمک برسونیید 😩

ریشه درختی‌ام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کرده‌ام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ظرفاشو بشور جارو بکش قبول میکنه😔🤌

یک لحظه نباشد خبری از تو بدان میمیرم؛                             مثلِ برگی که حیاتش به هَوایش بند است.                                M💍
انجامش بده بذارش تو عمل انجام شده 🥱

خب اینطوری ک شهید میشم  👩🏻‍🦯

راهی نیست ن؟ 

ریشه درختی‌ام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کرده‌ام
تضمینی؟😂

والا این کارو رو برا مامان من انجام بدی بگی دنیا رو بده میگه ادما هم فدات میکنم😂💪

یک لحظه نباشد خبری از تو بدان میمیرم؛                             مثلِ برگی که حیاتش به هَوایش بند است.                                M💍
والا این کارو رو برا مامان من انجام بدی بگی دنیا رو بده میگه ادما هم فدات میکنم😂💪

امتحان میکنیم 😂

امتحان میکنیم 😂

تا اخر امشب همه کارو انجام بده😂🌸

اگه بدونم چه کاریه ممکنه بتونم بهتر کمک کنمم

یه کار خوب

در کل حرف مردم خیلی براش مهمه و از این لحاظ محدود میکنه ادمو ک مبادا مردم بشینن حرف بزنن

ب ولا ک مردم انقد دل‌مشغولی دارن ک ما ب کتفشونم نیستیم حالا دلیل مامانم برای این فکرش چیه خدا میدونه 

میخوام اینو بگم اول بعد چیزی ک میخوام رو