2777
2789
عنوان

مسیج اشتباهی !!!!!!!!!!!!!👌👌👌👍👍

587 بازدید | 29 پست

امروز یک نفر برایم اشتباهی مَسیجی فرستاد

کجایی؟؟؟

با چشمانی از حدقه زده بیرون، دلم هُری فرو ریخت ...

مدت ها بود منتظر شنیدن همین یک کلمه بودم

چه فرقی می کند کجای دنیا باشی و  تنها نشسته باشی

مهم این است که یک نفر هست که کجا بودن

تو برایش مهم است !!!!!!!!!

شاید آن یک نفر رویش نشود بگوید تمام آن دوستت دارم ها را، دلم برایت تنگ شده و به جانم نق می زند، وهمه این حرفا را خلاصه کند در «کجایی»

داشتم به همین چیزها فکر می کردم که دوباره برایم پیامک فرستاد ببخشید اشتباه فرستادم .

ولی من خوشحال بودم. برایش نوشتم میدانم.............!!!

اما من در ایستگاه اتوبوس ،خیابان دانشگاه نشستم و یک قهوه آماده و کتابی دستم گرفتم.

می شود باز هم اشتباهی حال من را بپرسی؟

اما او دیگر حالم را نپرسید. خب طبیعی بود...

آدم غریبه ها برایشان مهم نیست که دیگران چگونه اند و کجایِ این شهرِ شلوغ نشسته اند...

ولی تو ................. ای عزیز...

غریبه نیستی بپرس حالِ مرا بگو کجایی...

کاش آن مَسیج اشتباهی از سمت تو بود.

حتی به غَلَط.. و اشتباهی ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!😔😔😔😥😥😥

اریا دل نوشته تقدیمتون🙏🙏🌹🌹

عالیه

امضامو بخون رفیق قشنگه                                                                                                   ای که افسانه ی زیبای غزل های   منیای که شیرین تر از امثال و مثل های منیخواندن از روی مهت کار شب و روز من استای  که  معلول به  هرکار  و علل های  منیشده  هرشب دل من در طلبت غرق به خونتو خودت عامل  هر جنگ و جدل های منیموی  توطره  و  قدت  به بلندای  غزلچه بگویم  که خودت شهد و عسل های منیذهن من  در  همه حالات  به  فکرت مشغولبفدایت که  تو افکار  و عمل های   منی#سجاد_یعقوب_پور· · · • • • • • • ✤ • • • • • • · · ·

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🌸🌸🌸

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.

الان کجایی 

شمارتو ندارم وگرنه مسیج میدادم

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*

قلبم اکلیلی شد😍 چه زیبا نوشتی

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
الان کجایی  شمارتو ندارم وگرنه مسیج میدادم

پرسه زنان عشاق دانند میل یار چیست
گوشت آهو و سوسمار
ب زیر دندان شغال و کفتار یکیست!!!

ممنون از محبتت هموطن استاد 

همینکه گفتی انگار بزرگترین مهربونی اتفاق افتاده 

بنده اقا هستم وگرنه همجنس بودی حتما شماره میدادم خدمتون 

درووووووووووووووووووووود به شعور والات مهربانوی گل