2777
2789
عنوان

چیکار کنیم پولدار شیم؟!!؟؟!

697 بازدید | 31 پست

خودم شاغلم ولی تو قرض و بدهی دست وپا میزنم تازگیا متاهل شدم

هرکی رو میبینم از صفر به صد رسونده خودشو

از دوستای همسرم یکیش تراشکاری باز کرده خونه میلیاردی و ماشین میلیاردی خرید یهویی تا قبل اون همش گریه میکرد ندارم

یکی دیگه کارخونه زد یه ماشین فقط 6 میلیارد

از اقواممون که با یه پسر بیکار عروسی کرد با یه مغازه ارایشگاهی اینقدر در اورد شاستی بلند و سفرهای خارجی یروز دبی یروز تایلند

یکی دیگه اتلیه زده

یکی دیگه مغازه دیگه باز کرده پول پارو میکنن

فقط من و همسرم هستیم که کارمندیم و بدبخت

شرایط کاریمم خیلی سخته

یمدته بدجور حالم بده

شما در چ حالید چیکار میشه کرد واقعا خسته ام با کلی انگیزه و استعداد جامعه اینطور وضعمون رو خراب کرد  وفقط کارمند و کارگرا رو داغون کرد!

تنها کسی ک دیدم پولدار شد با شوهر پولدار ازدواج کرد

███ فرشته عذاب    🇸🇾 Sirya -----> 🇮🇷 IR    ‌‌ ‌                 ‌   أَعْدَدْتُ لِکُلِّ هَوْلٍ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ وَ لِکُلِّ هَمٍّ وَ غَمٍّ مَا شَاءَ اللَّهُ وَ لِکُلِّ نِعْمَةٍ الْحَمْدُ لِلَّهِ وَ لِکُلِّ رَخَاءٍ الشُّکْرُ لِلَّهِ وَ لِکُلِّ أُعْجُوبَةِ سُبْحَانَ اللَّهِ وَ لِکُلِّ ذَنْبٍ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ وَ لِکُلِّ مُصِیبَةٍ إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ وَ لِکُلِّ ضِیقٍ حَسْبِیَ اللَّهُ وَ لِکُلِّ قَضَاءٍ وَ قَدَرٍ تَوَکَّلْتُ عَلَى اللَّهِ وَ لِکُلِّ عَدُوٍّ اعْتَصَمْتُ بِاللَّهِ وَ لِکُلِّ طَاعَةٍ وَ مَعْصِیَةٍ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ   . اللَّهُمَّ اجْعَلْ صَلَوَاتِ مَلَائِکَتِکَ وَ حَمَلَةِ عَرْشِکَ وَ جَمِیعِ خَلْقِکَ وَ سَمَائِکَ وَ أَرْضِکَ وَ أَنْبِیَائِکَ وَ رُسُلِکَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شغل کارمندی دارم اما با حقوق کارمندی هیچ غلطی نمیشه کرد تصمیم دارم تو سوپرمارکت با کسی یکم شریک بشم 

و خیلی تو فکر زدن ی مزرعه پرورش هستم شترمرغ مثلا اما حس میکنم احتیاج ب شریک دارم من نمیتونم زیاد سر بزنم

من شغل کارمندی دارم اما با حقوق کارمندی هیچ غلطی نمیشه کرد تصمیم دارم تو سوپرمارکت با کسی یکم شریک ب ...

دقیقا هممون همینیم

نمیرسه و اصلا نمیصرفه

منم نمیدونم از کجا شروع کنم قبل اینکه دیر شه و جونیم بره

برم ارایشگاه؟!برم شراکتی مغازه بازکنم!؟

موندم والا

حس میکنم شریک شدن تو کار آزاد چیز خوبی باشه 

شراکتم سخته ها

ادم مطمن میخاد

نیاد دخلو به نفع خودش برگردونه و بگه سود نبود خودش برداره

دزدی نکنه

یکی از همکارام سالها پیش یه سالن ارایشگاهی خیلی معروفی داشته به همین خاطر که ادم مطمن بالا سرشون نبود و هر غلطی کردن بست

خودشم نمیتونست صبح تا شب بالا سرشون باشه که

تنها کسی ک دیدم پولدار شد با شوهر پولدار ازدواج کرد

از این مواردم زیاد دیدم متاسفانه یا خوشبختانه همه اطرافیانمون لاکچری شدن و پولدار!

فقط ماییم که کوییک سوار میشیم اونم کوییک تمام قسط!

شراکتم سخته ها ادم مطمن میخاد نیاد دخلو به نفع خودش برگردونه و بگه سود نبود خودش برداره دزدی نکنه ...

دقیقاً من خودم از شراکت متنفرم اما فعلا توانایی مستقل کاری کردن هم ندارم 

از این مواردم زیاد دیدم متاسفانه یا خوشبختانه همه اطرافیانمون لاکچری شدن و پولدار! فقط ماییم که کوی ...

خیلیا پرایدم ندارن

███ فرشته عذاب    🇸🇾 Sirya -----> 🇮🇷 IR    ‌‌ ‌                 ‌   أَعْدَدْتُ لِکُلِّ هَوْلٍ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ وَ لِکُلِّ هَمٍّ وَ غَمٍّ مَا شَاءَ اللَّهُ وَ لِکُلِّ نِعْمَةٍ الْحَمْدُ لِلَّهِ وَ لِکُلِّ رَخَاءٍ الشُّکْرُ لِلَّهِ وَ لِکُلِّ أُعْجُوبَةِ سُبْحَانَ اللَّهِ وَ لِکُلِّ ذَنْبٍ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ وَ لِکُلِّ مُصِیبَةٍ إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ وَ لِکُلِّ ضِیقٍ حَسْبِیَ اللَّهُ وَ لِکُلِّ قَضَاءٍ وَ قَدَرٍ تَوَکَّلْتُ عَلَى اللَّهِ وَ لِکُلِّ عَدُوٍّ اعْتَصَمْتُ بِاللَّهِ وَ لِکُلِّ طَاعَةٍ وَ مَعْصِیَةٍ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ   . اللَّهُمَّ اجْعَلْ صَلَوَاتِ مَلَائِکَتِکَ وَ حَمَلَةِ عَرْشِکَ وَ جَمِیعِ خَلْقِکَ وَ سَمَائِکَ وَ أَرْضِکَ وَ أَنْبِیَائِکَ وَ رُسُلِکَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
خیلیا پرایدم ندارن

اونکه اره همیشه بدترشم هس

ولی خب ماییکه مثلا درس خوندیم تحصیلاتمون رو یه جا رسوندیم تو یه کارخانه اسم و رسم دار کار میکنیم و تایم زیادی هم هس

نباید لنگ این چیزاها باشیم

مثلا ا زهمکارای قدیم تعریف میکردن میگفتن اینقدر پول میدادن نمیدونستیم چطور خرج کنیم!

با یک هشتم حقوق میرفتن ربع سکه میخریدن

اصلا واسم قابل هضم نیس!