2777
2789
عنوان

چیکار کنیم پولدار شیم؟!!؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 31 پست
کلاه برداری راه نزدیک 

اونم بلدی میخاد والا

از جلو طلا فروشیا رد میشیم میگیم ببین چندمیلیارد اینجا خوابوندن

یارو یکی اومد یه دستبند قیمت کرد 400 م تومن!

اونوقت ما داشتیم 25م طلا میفروختیم واس چکمون:(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رگم زدم بخاطر درسام ضعیف شدم یک افسرده خانوادم میخوان بفرستنتم میکاپ و ناخن کاری یاد بگیرم بنظرتون د ...

عین کارمندی؟!

خیلی بهتر از کارمندی شک کن!

کارمند شی تهش 10 م

ناخن کار یا هرچیز دیگه کمش30 م داره!

از اقوام هیچی بلد نبود و کارش افتضاح اینقد رفت دوره دید شد ناخن کار حرفه ای

دم عید تا شب ساعت 11 سالن بود از صبح ساعت 7!

ببین چقدر دراورده!

تو سالن کسی کار میکنه که دکترا داره ولی نرفت تو دانشگاه و اداره کار کنه سالن زده کمش ماهی 500 م داره!

دور وبر شما زیادی جلو هستن وگرنه اکثر ادمای دور وبر من همینن کلی قسط ودنبال وام

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
عین کارمندی؟! خیلی بهتر از کارمندی شک کن! کارمند شی تهش 10 م ناخن کار یا هرچیز دیگه کمش30 م داره! ...

اها ولی کارمندی خوشبحالت من هرکاری میکنم درسام نابود حتا معلمی هم میدونم نمیارم 

دور وبر شما زیادی جلو هستن وگرنه اکثر ادمای دور وبر من همینن کلی قسط ودنبال وام

اره متاسفانه

حتی اوناییکه ازدواج کردن و شاغل هم نیستن یهویی پریدن جلو!

چ خونه هایی همه هم از دم ماشین مدل بالا

دخترخالم و شوهرش بعنوان کارافرین برتر شدن تو شهرمون

اینقدر از این امثال زیاده اطرافم!:(

سلام من الآن این تاپیک را دیدم . ببینید نباید خودتونو سرزنش کنید. کسی که توانایی شو داشته کارخانه و کارگاه و مغازه بزنه توی این دوره، مسلما از تلاش خودش نبوده,سرمایه اولیه را یا پدر بهشون داده یا ارث.

سلام من الآن این تاپیک را دیدم . ببینید نباید خودتونو سرزنش کنید. کسی که توانایی شو داشته کارخانه و ...

اره قبول دارم

ولی تو اقوام ادم های زیادی داریم که بدون پشتوانه حرکت کردن وموفق شدن

ریسک کردن

و از دایره امنشون خارج شدن

کاریکه متاسفانه من با قسط های زیادی که واس خودم جمع کردم تو این دوره زمانی نمیتونم بکنم