تورو خداااا هرکی اینو میخونه برا حل مشکلم ی صلوات بفرسه مادرم دوماهه فوت کرده وقتی مریض بود پرستارش اومد مخ بابای منو زد چون حقوقش خوبه و اوضاع مالیش روبراه این زنیکه با دعا و طلسم اینو خام کرده اصلا هم خانواده ی خوبی نداره همه معتاد و دزد خودشم دستش کج بیرونش کردیم از خونمون با دعا و جادو اومد سراغ پدرم نمیدونم چیکارش کرده پدرم دیگه ب ما محل نمیذاره ما رو کتک میزنه پول نمیده آسایش و آرامش از خونمون رفته بابام ک انقد رو ما حساس بود الان میگه شما خرابین اونا خوبن من باید برا اونا هزینه کنم تورو خدا خیلی واسمون دعا کنید بابام خوب بشه برگرده حالم خیلی بده داغ مادرم جیگرمو سوزونده حداقل بابام برگرده پیشمون 😭😭😭😭💔💔💔
برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی
۳۲ میخواستم ازدواج کنم پدرم نذاشت ک بشینیم و پاسوز خودش بشیم خواستگارامو رد کرد الان اینجوری میکنه ۵ تا خواهر برادریم اونا پشت منو خواهر کوچیکه نیستن متاسفانه همشونم ازدواج کردن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خواهر کوچکه چندسالشه؟اونم مجرده؟ با هم دستی کنید خب نزارید اون خانم بیاد خونتون کوچیک نیستین که اذ ...
عزیزم این خانم و خانواده اش آویزون دزد و آدمای بد ذاتی هستن بنظرت ما میتونیم باهاشون درگیر بشیم من چنبار با زنه دعوا کردم پسرش اومد گف فوضولی کردی اسید میپاشم بهت ب بابامم میگم باور نمیکنه😭