2777
2789
عنوان

جاری خیلی پررو

471 بازدید | 22 پست

خیلی پرروهست هر دو هفته یکبار مادر شوهرم برمی‌داره میاد خونه من ،مثل اینکه طلبکار باشه دو تا پسر شیطون هم داره که کل زندگیم بهم میریزن، از خودش نمی‌فهمه بگه شماهم یکبار بیاین ،به شوهرم میگمبیا ماهم یه بار بریم خونشون میگه نه برادرم میفته تو خرج نداره در صورتی که اون خونه داره وما مستاجریم،یه مدت باهاش قهر کردم دوباره پررو پر رو آمد آشتی کرد،منم نمیتونم حاضری بزارم جلوش چون شوهرم بدش میاد چکار کنم با این جور آدمی که یک بار از خودش نمیدونه دعوت کنه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشوهر وجاری منم همینن   تازه خودبرادرشوهرم یشدت ادم بد وگستاخیه ،منم هربارمیبینمشون ارامشم بهم میریزع    سر بی ادبیای هرسه نفرشون خدااااروشکر قطع رابطه کردم.حالا خیلی اصرار دارن رفت وامد کنن اما  دیگ تموووووم شد بسشونه..... بنظرم دنبال بهونه باش یا رفت وامدتو کم کنی یا قطع رابطع با ادمای سمی