2777
2789
عنوان

عروسی مختلط چی بپوشم ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1843 بازدید | 79 پست
شالو که باید سر کنم ،توربان اینا فک نکنم بشه ،دوستا داداشم هستن و داداشا پوستمو میکنن

خب پس شال مناسب با لباس بگیر و بنداز رو سرت دیگه یا مدل عربی ببند ک کاملا محجبه بشی البته اگه در این حد هستیذ

اگه نه فقط یه چیزی رو سر باشه همون شال رو شل بنداز دیگه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قدت که خوبه عزیزم،  خب پس اگه پوشیدی حس خوبی نداشتی؛ همون کت و شلوار بگیر، خیلی هم قشنگه. بنظ ...

انقد یکسره کت پوشیدم انگار اینطور شدم ،لباس مجلسی خیلی خوشگلم داشتم تا اینکه گفت مختلطش کردم ،دیگه اونو نمیتونم بپوشم.پس به عنوان خواهر دادماد زشت نیست کت وشلوار ؟

انقد یکسره کت پوشیدم انگار اینطور شدم ،لباس مجلسی خیلی خوشگلم داشتم تا اینکه گفت مختلطش کردم ،دیگه ا ...

چون مختلط هست و عاد ت ندارید نه ب نظرم زشت نیست فقط کت و شلوار خاص و زیبا و چشم گیر تهیه کن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ممنون گلم💖 ...بگردم ببینم چطور میشه

آن شا الله ب خوبی بگذره و خوش باشید دور هم❤️

انقد یکسره کت پوشیدم انگار اینطور شدم ،لباس مجلسی خیلی خوشگلم داشتم تا اینکه گفت مختلطش کردم ،دیگه ا ...

نه لزوما

ببین این صرفا انگار باب شده اکثرا اینطور فکرایی داریم؛

اما بنظر من که هیچ اشکالی نداره، میتونه خیلی هم زیبا باشه.

اره حتما 😍 اگه کت وشلوار مد نظرت بود وقت کردی برام بفرست .مرسی ♥️

چشم🥰