2777
2789
عنوان

عروسی مختلط چی بپوشم ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1831 بازدید | 79 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

خوبه که عزیزم چند تا مزون لباس شیک برو پیراهن ها رو پرو کن ببین چطوره اگه خوشت نیومد همون کت و شلو ...

ببین خیلی گشتم ،من قدم ۱۶۳هست بعد میپوشم بهم نمیاد ،این لختیا خوب بودن ،پوشیدم یه طوری بود بهم 🥲

عه چه خوشگله ،یه چی بگم ؟؟ با شال میشه پوشیدش؟؟؟🤐😂

ببین اگه زیاد مذهبی نیستید بده برات با پارچه خودش توربان بدوزن ست میشه و زیبا و مناسب

اما اگه نه حتما باید شل باشه شال توری تهیه کن و یا از پارچه خودش و اونو سر کن

چون من از مدل فرهنگ شما خبر ندارم گفتم 

ببین اگه زیاد مذهبی نیستید بده برات با پارچه خودش توربان بدوزن ست میشه و زیبا و مناسب اما اگه نه حت ...

شالو که باید سر کنم ،توربان اینا فک نکنم بشه ،دوستا داداشم هستن و داداشا پوستمو میکنن

ببین خیلی گشتم ،من قدم ۱۶۳هست بعد میپوشم بهم نمیاد ،این لختیا خوب بودن ،پوشیدم یه طوری بود بهم 🥲

قدت که خوبه عزیزم، 

خب پس اگه پوشیدی حس خوبی نداشتی؛ همون کت و شلوار بگیر، خیلی هم قشنگه.

بنظرم وقتی حس خوب به لباسمون داشته باشیم تو تنمون قشنگ تر میشینه و بیشتر بهمون میاد.

این چه خوبه ،از کجا پیدا کنم ؟!

عزیزم اگه پول داری بده خیاط و پارچه اش رو قبلش با مشورت خیاط خوب بخر و بده برات همراه با توربان بدوزه

اگه نه ک برو پاساژ های شهرتون هست از این مدل ها

ا بازم بودجه کم داری برو و اجاره کن از مزون ها یا از سایت دیوار دیدم مزون های مجازی اجاره میدن 

هعی منم رفتم گرگان سر یه روز گرفتم تموم شد فدات از همه بهتر خریدن هست بعد تو میگی عروسی برادرت یه لب ...

اره ،عروسیشو هول هولی داره میگیره ،وسط امتحانا من ،۲هفته پیش خواستگاری رفته الان هفته دیگه عروسیشه ،واقعا موندم چه غلطی کنم