2777
2789

یه عده که نمیدونم اسمشونو چی بذارم وقتی یکی مث من جواب سوالتو میدم میان و منو به هشت قسمت مساوی تقسیم میکنن که دروغ میگی!البته درک میکنم سخته واسشون واسه همین میگم آخر این تاپیکا دعواس

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه سازمانی حقوق هم فک کنم سی اینا باشه از حقوق کم میشه اجاره خونه بعلاوه کلی قسط دیگه 

خونه های سازمانی هم کرایه میگیرن؟؟

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود   

۲۳.۴ سالشه ۱۵ حقوق از کار خودش 

ماهانه به مقدار هم از زمین کشاورزی و .... حدود۷.۸ تومن

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙

شغلش آزاده، امروز کم مونده بود گریه ش بگیره از کسادی. مخارج بالا، درامد صفر. همش از جیب خوردیم، الان دیگه جیبمونم خالی شده. خدا کمک کنه به همه

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟