2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه عده که نمیدونم اسمشونو چی بذارم وقتی یکی مث من جواب سوالتو میدم میان و منو به هشت قسمت مساوی تقسی ...

نه عزیزم دعوا چرا یکی هس حقوقش ماهی صد الی دویست ملیون بلکه بیشتر، یکی هم مثل ما دور و بر بیست اینا، دیگه دعوا نداره که مثلا یکی بیاد بگه نه مثلا چرا الکی میگی حقوق شوهرم مثلا صد میلیون هس، داریم تو اشناهامون طرف صاحب کارخونه هس شاید ماهی میلیارد ب بالا حقوق داره، دیگه همه جور شغل و همه جور حقوقی داریم دیگه

ماهی ۱۵ملیون  هیچی.صاحبخونه ایم شکر خدآ

عزیزم چن نفرین،؟

دخل و خرجتون میخوره بهم؟

کم نمیارین هرماه؟

ما حدودا ۱۲ میگیریم ولی دخل و خرجمون بهم نمیخوره متاسفانه با این اوضاع.....،

دخترم جون دلم جوری بزرگت میکنم ک نگی کاش پسربودم...👸
یه عده که نمیدونم اسمشونو چی بذارم وقتی یکی مث من جواب سوالتو میدم میان و منو به هشت قسمت مساوی تقسی ...

چی شده مگه؟

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

ببین ی سری ایتما از رو حقوق برداشته شده حدود پنج و خورده ای در عوض خونه رو‌دادن ی خونه زوار در رفته

بله میدونم خونه هاشون داغون‌ ولی فک نمیکردم کرایه بگیرن. ان شاءالله صاحب خونه بشید  

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود   
عزیزم چن نفرین،؟ دخل و خرجتون میخوره بهم؟ کم نمیارین هرماه؟ ما حدودا ۱۲ میگیریم ولی دخل و خرجمون ...

سه نفر گلم.

نه شکر خدا کم‌نمیاریم .حقوق خودمم هست.ولی خب با این شرایط و‌اوضاع زندگی هرچی که درمیاریم میخوریم.هیچ پس اندازی نمیتونیم کنیم

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍