2777
2789

راستش اومدم ازتون مشورت بگیرم

من امسال انتخاب رشته دارم و هنوز تصمیمی نگرفتم

از طرفی عاشق رشته تجربیم و واقعا کل این سه سال رو واسه همین رشته تلاش کردم 

از طرفی دیگه اصلا استعدادی توی درسای تجربی ندارم و بیشتر رشته انسانی رو متوجه میشم

شما جای من بودید کدوم رشته رو انتخاب میکردید؟

شیرینی یکبار پیروزی تلخیه صدبار شکست و از بین می‌بره (:

انسانی. واقع بین باش تا لطمه نخوری

تجربی خیلی سخت تر از اونه که بدون این که توش خوب باشی از پسش بربیای

به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انسانی. واقع بین باش تا لطمه نخوری تجربی خیلی سخت تر از اونه که بدون این که توش خوب باشی از پسش برب ...

فکرم واقعا ب هم ریخته نه میتونم قید کل آرزوهام و بزنم نه میتونم عمرم و تلف کنم

رشته ای برو ک واقعاااا توش استعداد داشته باشی

من‌ رشتم تجربیه خیلی سخته مخصوصا زیستش باید خیلی پشتکار داشته باشی ک بتونی یه رشته خفن تو دانشگاه قبول شی اگ همچین آدمی هستی پس بسم الله 

انسانی هم سخته مخصوصا عربی و اقتصاد و ... 

خلاصه همه رشته ها سخته ولی اونی رو برو ک واقعا توش استعداد داشته باشی و علاقه داشته باشی 

موفق باشی 

از اقتصاد و روان‌شناسی ک فلسفه و ادبیات و تاریخ خوشت نمیاد؟

تاریخ و ادبیات رو که امسال داشتم نخونده کامل متوجه میشم فقط در حد همون توضیح سر کلاس

تجربی برو  شاید الان دو دل بمونی ولی وقتی وارد دبیرستان میشی میفهمی چرا انسانی رو انتخاب نکردی

گیج شدم واقعا نمی‌دونم کار درست چیه

همه رشته هت سختی های خودشون رو دارن و در نهایت همشون برای موفقیت تلاش خیلی زیادی میخوان

تو با در نظر گرفتن علاقه و استعدادت و صد البته با اگاهی کامل اینکه قراره این راهی که در نظر گرفتی با چه چیزایی رو به رو بشی جلو برو

_فکر میکردم از بغل کردن متنفری!   +با تو میتونم از خیلی چیزا متنفر نباشم :)     حرفی داشتید در خدمتم..    https://harfeto.timefriend.net/17322248043170