2777
2789
عنوان

انتخاب رشته نهم میشه لطفاً راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 91 پست
خب یعنی اگه تجربی رو خیلی بخونی متوجه میشی؟ اگه نمیشی کلا نرو چون درسات قراره خیلی سخت تر هم بشه

واقعا باید خیلی تلاش کنم تا متوجه بشم

شیرینی یکبار پیروزی تلخیه صدبار شکست و از بین می‌بره (:

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشته ای برو ک واقعاااا توش استعداد داشته باشی من‌ رشتم تجربیه خیلی سخته مخصوصا زیستش باید خیلی پشتک ...

ممنونم بابت راهنماییت❤️

ببین من خودم زیست رو دوست داشتم ولی از بقیه درسای تجربی خوشم نمیومد ، از طرفی بیشتر درسای رشته انسانی رو دوست داشتم ، اما خب من از روی آینده شغلی تصمیم گرفتم و از آنجایی که به رشته های دانشگاهی رشته انسانی مثل حقوق ، روانشناسی و ... علاقه نداشتم ولی پزشکی و رشته های مرتبط با آن را میپسندیدم ، تجربی رو انتخاب کردم و الانم پشیمون نیستم چون نمیخواستم وکیل یا ...  بشم :) 

حالا این تجربه شخصی من بود هر جور که خودت دوست داری و میدونی که درسته 

انسانی انقد حفظیات داره که اگه سال دهم انسانی کلاس ۱۷ نفره باشه تا سال ۱۲ ام کلاس ۹ نفره میشه😂

واقعا موندم چیکار کنم😫💔

تاریخ و ادبیات رو که امسال داشتم نخونده کامل متوجه میشم فقط در حد همون توضیح سر کلاس

راستش من فهمیدم که تو از انسانی بدت نمیاد فقط مثل تجربی عاشقش نیستی و به نظرم برو انسانی اون چیزی که توش مستعدی، مسیر کنکور و.در نهایت رشته های دانشگاه  انقدر طاقت فرسا هست که بتونه علاقه خالی رو به راحتی از بین ببره