2777
2789

۹ماهشه بعضی وقتا بازی می‌کنم بیشتر وسیله مسیله بهش میدم خودش سرگرم شه بعد من دراز میکشم نگاش میکنم یا سرم تو گوشی و تلوزیون ...خسته میشم یکسره از صبح تا شب نگهش میدارم از اونطرف عذاب وجدان دارم زیاد وقت نمیذارم

...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با توجه به امصات مراقب باش درحقش کوتاهی نکنی دوست من  سه سال اول زندگی خیلی مهمه

این جور که مشخصا شما میتونید منو راهنمایی کنید . پسرم ۱ سالشه خیلی هم باهوشه بیشتر از سنش باهوشه کافیه یه کاری رو یبار جلوس انجام بدی عینا همون رو تکرار میکنه . مثلا باهاش چه جوری بازی کنم

منم همینم .آخه بچه تو این سن مثلا چی بازی کنه . بعصی موقعها فقط با باباش میره بیرون . وگرنه منم‌مثل ...

بیرون میبرمش بعضی وقتا ولی خوابش میبره الکی خودم خسته میشم ،یکم باهاش بازی می‌کنم ولی لج بازی میکنه منم یچیزی میدم برا خودش ساکت شه وگرنه کار خونه هم رو دوشمه و چند روزه یه جارو نزدم چون همه وقتم میره

...

این جور که مشخصا شما میتونید منو راهنمایی کنید . پسرم ۱ سالشه خیلی هم باهوشه بیشتر از سنش باهوشه کاف ...

درمورد روش تربیت کودک مانته سوری سرچ کن دوست من 

میدونم بچت خیلی کوچکه ولی نبوغی که از یکسالگی مشهود باشه خیلی عالیه و اگه درست پیش بری هم کلی لدت میبره هم حسابی موفق میشه 

بیشتر نوابع دنیا کل دست اوردهاشونو مدیون مادرشونن و این توی بیوگرافی هاشون مشهوده

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

بیرون میبرمش بعضی وقتا ولی خوابش میبره الکی خودم خسته میشم ،یکم باهاش بازی می‌کنم ولی لج بازی میکنه ...

درست عین من . ولی من بیرون نمیبرمش چون خونمون تو روستا هست الان ۷ ساله پامو بیرون نذاشتم . وگرنه خیلی به بیرون علاقه داره