2777
2789

وقتی اعصابتون به بچه تربیت کردن و اینا نمیرسه و شعور خودتون هنوز با وجود سن بالا در حد یه بچست حق ندارید بچه بیارید!

یه تاپیک دیدم پدره دختره 12 سالشو زده بود حسابی سر اینکه دختره میخاسته با دوستای خانوادگی بره پارک 

یادتون باشه به هیچ وجه به هیچ وجه حق ندارید دست رو بچتون بلند کنید! اون بچه ممکنه شمارو ببخشه ولی خدا هرگز!

فکر نکنید چون پدر مادر میشید هر غلطی بخواید میتونید با بچتون بکنید 

درسته من خودم اینو قبول دارم که تربیت بچه از خودش عزیز تره اما اگه واقعا طرف کار اشتباهی کرده باشه اونم نه تنبیه فیزیکی قهر کنید باهاش محرومش کنید از چیزای مورد علاقش  و ...

خدا از سرتون نگذره اگه یه پدر مادر اینجوری هستید الهی خود امام زمان بزنه به کمرتون اگه دست رو بچتون بلند میکنید سر اعصاب خوردگی های روزمرگی تون

ما معنی صبریم، که ایوب نداند..!

حالا اون ۱۲ سالش بود منی ک ۲۰ سالم بود و میخواستم با همسر عقدیم برم بیرون چرا سرش کتک خوردم؟💔

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درسته باشه

یچه داری خودت؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

من 18 سالمه و بابام هنوز سر مسخره ترین مسائل که خدا میدونه من تقصیر ندارم میزنه منو

منکه ازش نمیگذرم خدا از سرش نگذره به حق 5 تن

امروز داداشم ب شوخی اومد با لگد زد تو کمرم بعد از اونور پاش پیچ خورد زمین افتاد بابام خواب بود با صدای زمین خوردن از خواب پرید چون داداشم منو زده بود خورده بود زمین بابام پاشد منو زد! من نمیگذرم ب قران نمیگذرم

ما معنی صبریم، که ایوب نداند..!

و از مادرانی که عرضه دختر دار شدن ندارن لدفا بچه نیارن که مث کلفت و کوزت ازش کار بکشن دست اخر بگن مگه مث بچه مردم چ برام کردی !

مادری فقط زاییدن نیست حیوان هم زاییدن بلدنه از قضا بعضی مادرا فقط بلدن بزان و از سن ۱۲ سالگی شوهر بدن از همینجا میگم امیدوارم خدا جوری بزنه به کمرتون که راست نشید 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

حالا اون ۱۲ سالش بود منی ک ۲۰ سالم بود و میخواستم با همسر عقدیم برم بیرون چرا سرش کتک خوردم؟💔

دقیقااااا حالا من سر این کتک خوردم ک وقتی عقد بودم با 23 سال سن گفتم سردمه کولرو خاموش کنید عین رواتیا بهم حمله شد 

گاهی میگم چرا اصلا بعصیا زنده آن وقتی که فقط انرژی منفی هستن؟ 

واقعا اینا بمیرن بهتر نیست جاش آدم درست بیاد