2777
2789

یه نصیحت از منِ متاهل به شما؛

هیچوقت تو گوشی شوهرتون سرک نکشید تجسس نکنید کنجکاو نشید.

چون ممکنه یچیزی ببینید و ذهنتون مشغول بشه.

یکساله ازدواج کردم هربار میخوام از گوشی شوهرم استفاده کنم ازش اجازه میگیرم. هروقت پیامک میاد براش یا زنگ میخوره محاله نگاه گوشیش کنم. همین رفتارم باعث شد که شوهرم هم دقیقا نسبت بمن اینطوری باشه.

اینطوری خیلی آرامش بیشتری دارم

هرشب قبل از خواب گوشیش کامل چک میکنم بعد میخوابم، اونم مشکلی نداره عادت کرده

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت یادم نمیاد تو گوشی شوهرم سرک بکشم چه تو زندگی سابقم و چه الان کنار همسر فعلیم.

رمزشم می دونم اونم همین طور شده گوشیش هم برای یه کاری بده بهم انجام بدم باهاش ولی توشو برای چک کردن نگشتم.

❤️❤️ 

نه سرک نمی کشیم هیچکدوم 

ولی گوشی مون رو هم متقابلاً استفاده می کنیم گاهی

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

هشت ساله ازدواج کردیم همه جور تجسسی انجام دادم و خداروشکر چیزی ازش ندیدم و الانم دوتا پسر شیطون دارم که یکیشون گوشی شوهرم انداخت تو اب فعلا تمام فضاهای مجازیش هم رو گوشی من نصبه و یه گوشی ساده برای کارش داره 

رمزشو میدونم اجاره دارم دست بزنم گاهی اوقات حتی خودش مثلا پشت فرمون میگه با گوشی م فلان کار وکن ولی تجسس نه ،مردی که بخواد کاری کنه آثار جرم ش و پاک میکنه بعد میاد خونه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

آره من چک میکنم،  سه بار مچشو گرفتم موقع چت کردن با زنا 

الان خوب شده ولی من دوس دارم چک کنم ، گاهی میفهمه ناراحت میشه ، گاهی هم نمی‌فهمه 

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی