2777
2789
عنوان

وابستگی عمیق احساسی به هر شخصی بنظرم ظلم به خودمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین‌دیگ بدی ندیدی وفقط محبت دیدی وروز به روز وابستگی بیشتر....میگم که درصورتی این وابستگی کمتر وکمت ...

بیچارگی من اینه بدی ندیدم اصلا و اینکه اون داره آینده رو میبینه مثلا ده سال دیگه و بیشتر  من ولی امید ندارم و همش تو ذهنم سناریو می‌چینم اگرفلان کار رو کرد تمومش کنم و هیچ وقت کار اشتباهی انجام نمیده

بیچارگی من اینه بدی ندیدم اصلا و اینکه اون داره آینده رو میبینه مثلا ده سال دیگه و بیشتر  من ول ...

چند وقته باهمین؟بزار زمان بگذره ببین سرنوشتتون قراره چجور پیش یره

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

نمیگم اون لیاقت نداره من از این حس وابستگی به هر کسی میترسم  اتفاقا اونی که صبورتر و بامحبت ت ...

انشااللهه هرچی که خیره پیش بیاد برات. نمیدونم چند وقته شروع کردین ارتباطو. ولی اولش همه خوبن. تو مشکلات و سختیا اخلاق طرف معلوم میشه. فقط حرفم اینه نذار اذیت شی تو رابطه ای. خدانکرده ضربه دیدی راحتتر باهاش کنار بیای. میخوای وابستگیت کم شه، همیشه با خودت بگو اگه بهم ضربه زد چی؟ این باعث میشه یکم به خودت بیشتر توجه کنی. شاید بسیار انسان خوبی باشه هیچ وقت ضربه نزنه. ولی این وابستگی زیاد باعث میشه ازت دور بشه. لااقل نشون نده که بهش خیلی وابسته ای. اینجوری دست نایافتنی میشی. نمیدونم چرا مردا وابستگی زیادو دوست ندارن اصلا

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
بیچارگی من اینه بدی ندیدم اصلا و اینکه اون داره آینده رو میبینه مثلا ده سال دیگه و بیشتر  من ول ...

چطور انقد میگی بهش وابسته ای و تو ذهنت میاد که اگه فلان کارو کرد تمومش کنم؟ کسی که وابستست هیچ وقت به اتمام رابطه حتی فکر هم نمیکنه. اگه فلان کارم کرد بازم دنبال راهی برا نجاته. شما فکر میکنم بیشتر وسواس فکری داری انگار

چطور انقد میگی بهش وابسته ای و تو ذهنت میاد که اگه فلان کارو کرد تمومش کنم؟ کسی که وابستست هیچ وقت ب ...

خب وابستم ولی پشیمونم از این همه وابستگی 

جنگ بین عقل و قلب می‌دونی چه حالتی میشه؟

انشااللهه هرچی که خیره پیش بیاد برات. نمیدونم چند وقته شروع کردین ارتباطو. ولی اولش همه خوبن. تو مشک ...

مرسی عزیزم ❤️

اتفاقا اونی که بیشتر میگه وابسته هستم اونه نه من 

بنظرت بعد ۸ ماه آدما خود واقعیشون رو نشون میدن؟یا هنوز نقاب دارن؟

خب وابستم ولی پشیمونم از این همه وابستگی  جنگ بین عقل و قلب می‌دونی چه حالتی میشه؟

اره میدونم. ضربه خوردم و آب دیده شدم. دیگه سعی میکنم وابسته نباشم و تا حدودی موفق شدم که خودخواه بشم. چون نمیخواستم شرایط من برات پیش بیاد بهت گفتم عوض شو

اره میدونم. ضربه خوردم و آب دیده شدم. دیگه سعی میکنم وابسته نباشم و تا حدودی موفق شدم که خودخواه بشم ...

منم از خانوادم کم نکشیدم در این مورد و کم شد وابستگیم خیلیی کم 

حالا دیگه ایشون هستن 

سعی میکنم بیشتر خودم رو در نظر بگیرم 

حقیقتا خیلی سعی میکنم خودخواه باشم تو این رابطه ولی وقتی اون رو میبینم عذاب وجدان میگیرم که حسش چطوریه و من چطوری

مرسی عزیزم ❤️ اتفاقا اونی که بیشتر میگه وابسته هستم اونه نه من  بنظرت بعد ۸ ماه آدما خود واقع ...

تا حدودی میشه ولی کامل نه. تا تو زندگی نیفتی و شرایط سخت پیش نیاد آدم کامل خودشو نشون نمیده.اینو بدون وقتی شرایط عادیه همه خوبن و عاشق و شیدا. شرایط سخت فقط معلوم میکنه میزان عشق و احترامو

منم از خانوادم کم نکشیدم در این مورد و کم شد وابستگیم خیلیی کم  حالا دیگه ایشون هستن  سع ...

نه عذاب وجدان نگیر اینجوری شیرین تری بخدا. وقتی خیلی خودتو در اختیارشون میذاری دلشونو میزنی. باز اینجورم نباشه که خیلی خودخواه بشی و طرف زده بشه ازت. ببین یه نصیحت تو زندگیت اگه اعتدال رو رعایت کنی موفق ترین میشی. چه عشق، چه کار، چه خورد و خوراک، چه خرج کردن پول.... کلا همه چی. بنظر من لازمه موفقیت اعتداله

نه عذاب وجدان نگیر اینجوری شیرین تری بخدا. وقتی خیلی خودتو در اختیارشون میذاری دلشونو میزنی. باز این ...

درسته واقعا 

زیاد باشی دلشونو میزنی 

دقیقا اعتدال خیلی مهمه ‌و رعایت کردنشم سخته 

درسته واقعا  زیاد باشی دلشونو میزنی  دقیقا اعتدال خیلی مهمه ‌و رعایت کردنشم سخته  ...

آرزوی  بهترینارو برات دارم عزیزم❤️ قدر خودتو بدون ❤️موفق باشی ❤️ ببخشید اگه زیاد حرف زدم ولی مفید نبود