2777
2789

شنبه تهران هستم برای تفریح و خرید کجا ببرم بچه ها رو 

مرسی

واسه دختر کوچولوی من دعا کنید مامان های گل یه مشکل کوچولو داره خواهش می کنم دعا کنید زودتر خوب بشه . اللهم صلی علی محمد و آل محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای تفریح:

پل طبیعیت

باغ پرندگان

پارک ژوراسیک

باغ ایرانی

برای خرید: بازار ۱۵ خرداد_ بازار عبدل آباد_بازار افسریه_ پاساژ های میرداماد

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

خیابان بهار بورس لباس و کفش بچه و کودکانه....عالیه...

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
اره امام زاده حس پاساژ ایده ال لباس بچه داره

ممنون گلم

واسه دختر کوچولوی من دعا کنید مامان های گل یه مشکل کوچولو داره خواهش می کنم دعا کنید زودتر خوب بشه . اللهم صلی علی محمد و آل محمد
بازار تجریش و ۱۵ خرداد و ولیعصر و جمهوری سمت ۷ تیر هم خوبه

ممنون عزیزم 

برای خرید بازار بزرگ و امام زاده حسن 

ممنون جانم