2777
2789
عنوان

کیا دستور پخت آش دندونی رو بلدن؟؟

122 بازدید | 3 پست

سلام روز بخیر من بچم ۴ ماهشه لثه هاش از بالا وپایین بخصوص از بالا خیلی سفید شده و ورم کرده ما رسم آش دندونی نداریم تو نی نی سایت و اینستا شنیدم که درست میکنن و بچه بیقراریش کمتر میشه،میشه بگید باید دندون در بیاد درست کنیم یا قبلش؟رسم ما اینه که قبل اینکه دندون بچه در بیاد به هیچکس نباید بگی میگن اگه بگی دیر درمیاد😐،اگه کسی دستور پختشو میدونه میشه دقیق بهم بگید اگه اش رشته درست کنم ایراد داره؟

دستورش که من درست میکنم

پیاز رو تفت میدی با گندم یا جو یا بلغور گندم و جو ،میذاری بپزه ،بلغور زودتر از خوزش میپزه

وقتی پخت حبوبات(نخود و انواع لوبیا سفید قرمز و چیتی)رو اضافه میکنی با باقالی ،بعد این که کمی حبوبات نرم شد  عدس رو هم اضاف کن 

نعنا داغ و زردچوبه و نمک وفلفل بزن ،یه کم کشک

با شعله کم بذار جا بیفته و لعاب بندازه

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
دستورش که من درست میکنم پیاز رو تفت میدی با گندم یا جو یا بلغور گندم و جو ،میذاری بپزه ،بلغور زودتر ...

ممنونممم😍میشه بگی چه موقع باید درست کنم؟وقتی بچم دندون دراورد یا الان که میخواد در بیاره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونممم😍میشه بگی چه موقع باید درست کنم؟وقتی بچم دندون دراورد یا الان که میخواد در بیاره؟

نمیدونم رسمش چه طوره من اولین دندون بچه ام که نشون داده شد درست کردم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...