2777
2789
عنوان

هشت تا بی بی چک گذاشتم

227 بازدید | 36 پست

دو تاش منفی

چهارتاش بعد از دو سه ساعت هاله انداختن

یکیش بعد از پنج دقیقه هاله انداخت

یکی دیگه بعد از پنج دقیقه هاله انداخت ولی بعدش محو شد،دوباره بعد از یکی دو ساعت هاله برگشت!!!

من بعد از آزمایش خون تشنج میکنم،برای همین تا مطمئن نشم نمیتونم برم آزمایش! این بی بی چکا هم در طول یک ماه استفاده شده! پریودم هم نامنظمه و نمیدونم موعدم کی هست!

به نظرتون با این بی بی چکا،تکلیف چیه؟

مارک بی بی چکا،روژان،یونی تست،ویتاساین

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکساشونو بزار

فقط دو تاشو دارم گلم

یکیش کاملا منفیه

جایی هستم که نمیخوام بفهمن بی بی چک استفاده کردم،نمیتونم عکس بگیرم الان

عکساشونو بزار چرا بعد آزمایش تشنج میکنی دلیلش چیه

عکس ندارم،البته الان فقط دو تاشو دارم

خودم هم نمی دونم گلم چرا بعد از آزمایش خون حالم بد میشه

عکس ندارم،البته الان فقط دو تاشو دارم خودم هم نمی دونم گلم چرا بعد از آزمایش خون حالم بد میشه

خب عزیزم پیگیری کن حتی اگه باردارم باشی برات خیلی خطرناکه با این شرایط اگه هم نیستی حتما برو آزمایش بده ببینن چرا اینطوری میشی

خب عزیزم پیگیری کن حتی اگه باردارم باشی برات خیلی خطرناکه با این شرایط اگه هم نیستی حتما برو آزمایش ...

چی خطرناکه؟ تشنجم؟

خب الان چندروزه پریودنشدی؟  کم خونی داری یافشارت پایینه که بعدآزمایش حالت بدمیشه

من ششم اردیبهشت پریود شدم،دوازدهم پاک شدم! 15،16 17 اردیبهشت هم اقدام داشتم!

من پریودام نامنظمه،نمیدونم اصلا عقب انداختم یا نه! هرچند که با توجه به تاریخ اقدامم،باید تا الان نتیجه معلوم میشد دیگه!

دلیل بد شدن حالم اصلا نمیدونم چیه! نه کم خونی دارم نه فشارم پایینه! اتفاقا جفتش عالیه