2777
2789
عنوان

هشت تا بی بی چک گذاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 36 پست
یعنی سه ماهت بود که فهمیدی بارداری؟ بی بی چکم نذاشتی توی این سه ماه؟

نه که چندماه قبلش چندبار بی بی زدم منفی شد دیگه ول کردم فکرکن همه علائم بود پریودنمیشدم دیگه زیرشکمم یچیزایی حس میشدگفتم ولش کن حالایاهستم یانه بود شکمم خودش بزرگ میشه 

دیگه نهایت ماه رمضون بودمیخاستم روزه بگیرم بی بی زدم سریع مثبت شد آزمایشم نرفتم تاحدودیکماه بعدش بزور بردنم آزمایش وسونو فکرکن دفه اولی که رفتم سونو دیگه جنس بچه رو بهم گفت 

دومی که دیگه بدتر بعد5ماه رفتم فقط سونو 

اینوبت بگمافقط به خداتوکل کردم هم بارداری هم سالم بودنشونو

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
نه که چندماه قبلش چندبار بی بی زدم منفی شد دیگه ول کردم فکرکن همه علائم بود پریودنمیشدم دیگه زیرشکمم ...

واسه اقدام به بارداریت برنامه ریزی میکردی ؟ یا اونو هم نسبت بهش بیخیال بودی؟

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه اقدام به بارداریت برنامه ریزی میکردی ؟ یا اونو هم نسبت بهش بیخیال بودی؟

نه اونو تامیتونستم اقدام میکردم فقط  هرشب نهایت یشب استراحت بعدش مثلن باهاتوبالابگیری وبلندنشی ازجات تابگیره  

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
یدوفولیکم بخور از سه ماه قبل بارداری بایدبخوری البته خودمرکزبهداشت بهت میده

ممنون عزیز دلم،ببخشید که خیلی سوال پرسیدم

همه چیز رو میسپارم به خدا،خودم هم تلاش میکنم حواسم به تغذیم و سبک زندگیم باشه،ولی بیشتر از این ذهنمو درگیر این موضوع نمیکنم!

خیلی ممنون که صبور بودی گلم❤❤

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤