2777
2789

سلام بچه ها شبتون بخیر شهر ما جهاز رو کامل داماد میده شوهرمم شهرستانیه ولی سمت اونا بیشترشو دختر میده مقدار کمی رو داماد ولی چون با شوهرم دوست بودیم بین خودمون توافق کردیم شوهرم همه رو بخره و خانواده منم در حدی که صلاح دونستن کمک کنن و فقط بین خانواده خودمون این قضیه بمونه حالا خیلی جهیزیه خریدیم از قشم که همه خارجی باشن و..و چون همزمان بود با اومدن مادرشوهرم به خونمون همشو باز کردن دیدن شوهرمم هی دوست داشت به خواهراش و مادرش نشون بده چی خریدیم منم جلو اونا نتونستم بگم خوشم نمیاد فضولی کنن الان دوباره یه عالمه جهیزیه خریدیم کل خانواده شوهرمم میخان بیان خونمون از شهرستان گیر داده همه رو خواهرام و مادرم باید ببینن من خوشم نمیاد از این کار همشون فضولن چندبار گفتم خوشم نمیاد میگه نه اونا خوشحال می‌شن ببینن چیزایی که خریدی رو از طرفی هم میگم چون خودش خریده دوست داره نشون بده ذوقش داره از طرفی خوشم نمیاد بنظرتون چیکار کنم؟؟ راهی هست بدون اینکه ناراحت بشه بگم نمیخاد ببینن چی خریدم یا نه بزارم ببینن😒 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساس نباش 

من که خانوادم خریدن ولی مادرشوهرم قبل چیدن اومد دید 

ذوق دارن دیگه

شما که دیگه همسرت خریده !

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

خب بنظرم حق باداماده.با رسم شما راه اومده که مطمئنا هر پسری قبول نمیکنه.بین خودتونم مونده. کمترین کار اینه شمام با دل ایشون راه بیایید و ذوقشو کور نکنید و حتی ذوق هم نشون بدید

دردم از یار است و درمان نیز هم
وقتی انقد پسر خوبیهذوقشو کور نکنکل فامیلو ک جم نکرده خانوادشیکمم تو بدلش بیا بخواهیچی نمیشه

اخه منم زیاد بدم نمیاد ببینن ولی هی مورد مقایسه قرار میگیرم با خواهراش یکی از خواهراش دوسال پیش عروسی کرد هی میگن دختر ما ۷ دست چینی گرفت تو چندتا گرفتی؟؟ یا رفته بودیم خونشون با مامانم هی میگفتن برین جهیزیه دختر ما رو ببینین چون شما دختر اولتونه دارین عروس میکنین ایده بگیرین یاد بگیرین چیا بخرین اخه عین آدم ک اینا جهاز نمیدن ۷ دست چینی ۷ دست ارکوپال نمیدونم ۲۰ تا قوری بازار شام درست میکنن ولی ما از اولم گفتیم فامیل ما بهمون میخندن ساده و شیک میگیریم از این لحاظ ها خوشم نمیاد بیان ببینن

حساس نباش من که خانوادم خریدن ولی مادرشوهرم قبل چیدن اومد دید ذوق دارن دیگهشما که دیگه همسرت خریده !

اخه مورد مقایسه قرار میگیرم با خواهرش که دوسال پیش ازدواج کرده مثلا اینا چون دختر جهاز میده خیلی سنگین جهیزیه میدن مثلا خواهر ۷ دست چینی ۷ دست ارکوپال ۲۰ تا قوری و.. وحشتناک عین بازار شام ولی فامیلای ما به این کارا میخندن ما ساده و شیک همیشه میخریم با مامانمم که رفته بودیم خونشون هی میگفتن برو جهیزیه خواهرشوهرتو ببین ایده بگیر ببین چیا خریده چندتا خریده شما چون دختر اولتونه تجربه ندارین 

خب بنظرم حق باداماده.با رسم شما راه اومده که مطمئنا هر پسری قبول نمیکنه.بین خودتونم مونده. کمترین کا ...

اخه مورد مقایسه قرار میگیرم با خواهرش که دوسال پیش ازدواج کرده مثلا اینا چون دختر جهاز میده خیلی سنگین جهیزیه میدن مثلا خواهر ۷ دست چینی ۷ دست ارکوپال ۲۰ تا قوری و.. وحشتناک عین بازار شام ولی فامیلای ما به این کارا میخندن ما ساده و شیک همیشه میخریم با مامانمم که رفته بودیم خونشون هی میگفتن برو جهیزیه خواهرشوهرتو ببین ایده بگیر ببین چیا خریده چندتا خریده شما چون دختر اولتونه تجربه ندارین