2777
2789
عنوان

هشت تا بی بی چک گذاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 36 پست
من ششم اردیبهشت پریود شدم،دوازدهم پاک شدم! 15،16 17 اردیبهشت هم اقدام داشتم! من پریودام نامنظمه،نمی ...

پس شایدحامله باشی بی بی چه موقع زدی؟صبح زودناشتابزن جوابش قطعیه 

دیگه حالا حالتم بدمیشه بایدبری آزمایشوبدی شکلاتی کیکی چیزی ببری تاخون گرفت سریع بخوریه نیم ساعتم همونجابشین بعدبلندشو البته آزمایش بارداری کاری به ناشتابودنم نداره ها

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
پس شایدحامله باشی بی بی چه موقع زدی؟صبح زودناشتابزن جوابش قطعیه  دیگه حالا حالتم بدمیشه بایدبر ...

اگر علائم بگم،میتونی از روی علائمم متوجه بشی؟

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس شایدحامله باشی بی بی چه موقع زدی؟صبح زودناشتابزن جوابش قطعیه  دیگه حالا حالتم بدمیشه بایدبر ...

توی زمانهای مختلف بی بی گذاشتم

اره بگو

از ده روز بعد از پاک شدن افتادم روی لکه بینی به همراه ترشح! لکه بینیم بیست روز ادامه داشت! دل درد،کمر درد،پهلو درد،گرفتگیه لگن و پا،سردرد،حالت تهوع خفیف ،تیر کشیدن تخمدانها،بعضی وقتا حس میکنم ضربان قلبم  بالاست در صورتی که نرماله،یه چند روزی نوک سینم حساس شده بود ولی الان خوبه،نسب به صدا و نور هم حساس شدم،شدیدا هم احساس خستگی و افسردگی دارم

از ده روز بعد از پاک شدن افتادم روی لکه بینی به همراه ترشح! لکه بینیم بیست روز ادامه داشت! دل درد،کم ...

بدنت ضعیفه بخاطرهمین لکه بینی داری وپریودیت نامنظمه وحال نداری مولتی وآهن وزینک وویتامین ب بخور

ببین ایناعلائم یائسگی نیست پس الکی دلشوره واسه این مورد نداشته باش فقط بایدخودتو تقویت کنی این دکترام گاهی چرت وپرت میگنا تا45 سالگی آدم راحت باردارمیشه 

واینکه بعداز اقدام تایکساا باردارنشدن طبیعی هست وجای نگرانی نیست

بدنت ضعیفه بخاطرهمین لکه بینی داری وپریودیت نامنظمه وحال نداری مولتی وآهن وزینک وویتامین ب بخور

پس بارداری کلا منتفیه،درسته؟

البته من سابقه لکه بینی نداشتم،ولی راستش خودم دوس ندارم الکی امیدوار بشم! دیگه حوصله ندارم هی پیگیر باشم ببینم باردار شدم یا نه،بعد نا امید بشم! علائم برام مهم نبود،بی بی چکا ذهنمو به هم ریختن!

ببین ایناعلائم یائسگی نیست پس الکی دلشوره واسه این مورد نداشته باش فقط بایدخودتو تقویت کنی این دکترا ...

از یائسگی خیالم راحت شد،چون رفتم دکتر! اما خسته شدم که هی پیگیر بارداری هستم! از وقتی اقدام رو شروع کردم هیچ ماهی علائم پریودیم مثل هم نبودن! ولی بی بی چکا کلا منفی میشد! الانم که نسبت به علائم بیخیال بودم،بی بی چکا ذهنمو درگیر کردن😑

پس بارداری کلا منتفیه،درسته؟ البته من سابقه لکه بینی نداشتم،ولی راستش خودم دوس ندارم الکی امیدوار ب ...

نه اتفاقن نشون میده بدنت داره آماده میشه واسه باردارشدن معمولن این ماه لکه بینی باشه ماه بعدبارداریه 

تازه کسایی که بدنشون ضعیف باشه احتمال دوقلوشدن بچشون هست 

عزیزم ایناهمه از روی تجربیات خودم واطرافیانم و خوندن هزارتامقاله پزشکی هست ولی بازم صددرصدی نیست 

بعدم یکی دوهفته صبرکن مثبت شدی که هیچی پریودشدی برو دکتر زنان یه قرصی بهت میده بخوری سریع باردارمیشی

نه اتفاقن نشون میده بدنت داره آماده میشه واسه باردارشدن معمولن این ماه لکه بینی باشه ماه بعدبارداریه ...

توکل به خدا

به نظرت امکان داره،لکه بینی ها از آمپول پروژسترون باشه؟

از یائسگی خیالم راحت شد،چون رفتم دکتر! اما خسته شدم که هی پیگیر بارداری هستم! از وقتی اقدام رو شروع ...

میگم یکی دوهفته دیگه صبرکن  

اره بیخیالی چاره کاره 

حالافکرکن من بعدیکسال از اقدامم جوری بیخیال شده بودم تاسه ماهگی دیگه بزور بردنم آزمایش

میگم یکی دوهفته دیگه صبرکن   اره بیخیالی چاره کاره  حالافکرکن من بعدیکسال از اقدام ...

یعنی سه ماهت بود که فهمیدی بارداری؟

بی بی چکم نذاشتی توی این سه ماه؟

نمیدونم آخه خیلی به خیلی چیزای دیگم ربط داره

خدا خودش کمکم کنه! ایندفه پریود بشم،دیگه حتی برای اقدام هم برنامه ریزی نمیکنم! حتی پیگیری هم نمیکنم،به علائم هم محل نمیدم! دارم اعصابم رو پای این کار میذارم،درصورتی که اصلا دست من نیست