2777
2789

وای چکار کنم حالم خیلی بده احساس فوق‌العاده بدی دارم شوهرم فهمید ترسیدم چیزی نگفت بهم ولی خودم خلی ناراحتم دلم براش میسوزه ضرر زدم بهش تو این اوضاع دلداریم بدین لطفا😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونست بدتر از اینم بشه

خدا رو شکر ضرر مالی بوده

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

چیه ماشینتون؟چرا امروز تو نی نی سایت همه رفتن تو درو دیوار؟ 😅

پزو ۴۰۵ خاک تو سرم خریت از خودم بود وقتی میدیدم اینقدر راه تنگه نباید اصرار میگردم انگار میخواستم برم شرکتم فلج مونده بوده بدون من

ضررش اتفاقا خیلی شده فقط جانی نبوده

جآنی منظورم بود عزیزم

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

واای ینی از جای باریک به زوور رد شدی؟ 😕 اشکال نداره تجربه میشه برات

آره یه طرف ماشین یه طرف ستون خواستم جاش هم‌تنگ‌بود راه نداشت بزور خواستم رد بشم که اینجوری نابود کردم ماشینو شوهرم میگه ۱۰۰ تومن‌از قیمت افتاده😔