2777
2789
عنوان

خواب خیلی بد دیدم

128 بازدید | 13 پست

خواب دیدم دوتا جنازه رو دارم از ته یه زیر زمین خونه کلنگی میارم بالا انقد زور داشتم ک دور گردنشون سیم پیچیدم قلاب انداختم بیرون با طناب بکشنشون ولی من با دست گرفتم بردمشون بیرون 

نمی‌شناختم کین ولی وقتی تو خواب یه نفر مرده هارو ازم گرفت انداخت بالای یه پشت بوم یکی شون زنده شده بود می‌شناختم بعد دوباره پرید تو همون زیر زمین مخروبه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر و برکت از جایی یا کسی که نمی شناسی وارد زندگیت میشه و بعداً می فهمی که آشنا بوده

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
یلام عزیزم شما تعبیر خاب بلدی؟

تقریباً یه چیزایی می فهمم

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
تقریباً یه چیزایی می فهمم

من خاب دیدم یکی ی نفرو کشته دست و پاشو قطع کرده انداخته تو سطل آشغال خونه من .بعد من دست و درمیارم میبرم کیشورم هی ازش خون میاد دوباره میشورم.بعد همش هم استرس دارم ک الان پلیس میاد منو میگیره فک میکنه من آدم کشتم.(اینم بگم چن‌روز قبل این خاب من ی کلیپ دیدم ک داشتن دست و پای ی زنه رو میبریدن نمیدونم تاثیر اونه یا ن)

من خاب دیدم یکی ی نفرو کشته دست و پاشو قطع کرده انداخته تو سطل آشغال خونه من .بعد من دست و درمیارم م ...

بله تاثیر اون می تونه باشه،بعد اینکه احتمال داره یکی بهت تهمت بزنه،سعی کن بهش فک نکنی، صدقه بده و استغفار کن هفتاد بار