2777
2789
عنوان

قد کوتاه

446 بازدید | 41 پست

دخترم بیست و‌ دو ماهشه قدش هشتاد و سه عه 

سی و شیش هفته تموم دنیا اومد چهل و هفت بود 

الان بهداشت میگه کوتاهه قدش 

خودم 171 قدم ولی دخترم هیچیش به من نرفته کامل به خانواده ی پدریش رفته عمش‌157 قدش همسن دختره بوده همین حدودا بوده کلا خانواده ی پدریش قد کوتاهن‌ خانواده ی خودم قد بلندترن 

حالا بهداشت میگه ببرش برای تراکم استخوان من میگم وقتی مطمئنم‌به عمش رفته چرا ببرم‌دکتر همه چیزش به عمش رفته هیکل وزن قد شباهت...مسول بهداشت همش میگه‌تو قد بلند و کشیده ای دخترت کوتاهه سندروم کوتولگی و‌فلان شما باشید چیکار میکنید من‌میگم‌قد‌ اول ژنتیکه بعد خوراک بهش مولتی ویتامین میدم بادوم درختی و بادوم هندی و بادوم زمینی و شیر و انواع میوه میدم‌ بستنی فرنی فرآورده‌های لبنی ولی اعتقادم ژنتیکه

بهداشت داره دیگ بخشید بخشید گوه خودش و میخوره 

سندرم کوتوله ای چیه 

کجای دنیا ۱۵۷ کوتوله محسوب میشه 😐 

۱۴۰ اره 

من خودم ۱۵۸ هستم واقعا راضی هستم تو بغلی

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ژنتیک کهپصدرصد ولی هنوزم زوده بچها تا سن بلوغ کلی رشد دارن... درضمن من عقیده ام اینه مهم انسان بودن و تربیت صحیح بچهامون هست اینکه به جایی برسن و باعث افتخار بشن... با قد کوتاهم میشه زندگی کرد. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

تغذیه وورزش هم خییلی در قد تاثیر داره. به بهونه وراثت تنها نگو دیگه قدش همینه.. زن داداش خودم قدش ۱۵۵ هست. ولی اینقدر به تغذیه ورشد و ورزش دخترش رسیدگی کرد.که ماشالله الان دخترش بالای ۱۶۵ هست. هنوزم‌توسن رشده

پارسا پسرمامان😍
بهداشت داره دیگ بخشید بخشید گوه خودش و میخوره  سندرم کوتوله ای چیه  کجای دنیا ۱۵۷ کوتوله ...

صد و پنجاه و هفت و نگفت سندروم کوتولگی ...دختر منو که هشتاد و سه تو اینه گفت ممکنه داشته باشه چون منو مامانم بردیمش بهداشت قدامون بلنده این به ما نکاه کرد گفت خب خانواده کوتاهم نیستید بچه قد کوتاهه گفتم خب عمش قدش کوتاهه خانواده پدریش قداشون همینه اخه سندروم و الان نمیگن اصلا استرس میدن اینا 

تغذیه وورزش هم خییلی در قد تاثیر داره. به بهونه وراثت تنها نگو دیگه قدش همینه.. زن داداش خودم قدش ۱۵ ...

ارخ اگر به تغذیه و ورزش برسی خوب میشه قد ولی بازم اگر ژنتیکی باشه ممکنه نشه 

ژنتیک کهپصدرصد ولی هنوزم زوده بچها تا سن بلوغ کلی رشد دارن... درضمن من عقیده ام اینه مهم انسان بودن ...

اون که ارخ اصلابحث این نیست این داستانش جداس

ولی الان بهداشت استرسی کهدمیده بده اخه دخترم هنوز دوسالشم نشده قد تولدش چهل و  هفت بوده من وقت تولد پنجاه و چهار بودن توی سیستم هست همش با من مقایسه میکننش ولی عمش دنیا اومد چهل و شیش بوده قدش خب معلومه به کی زفته

بهداشت داره دیگ بخشید بخشید گوه خودش و میخوره  سندرم کوتوله ای چیه  کجای دنیا ۱۵۷ کوتوله ...

استرس الکی میدن من واسم مهم نیست قد بلند باشه یا قد معمولی در اینده ولی میگن سندروم کوتولگی اونم بچه زیر دوسال مادر استرس میگیره 

اون که ارخ اصلابحث این نیست این داستانش جداس ولی الان بهداشت استرسی کهدمیده بده اخه دخترم هنوز دوسا ...

پسر منم. که دنیا امد بخاطر وزن تولدش و تاددوسالگی میگفتن زیر خط استاندارد و زیر خط وزنی که باید مناسب باشه والا بچمم همه جیز میخورد اشتهاش عالی بود ولی باباش لاغر بود خودم کوچیکیم لاغر و ریز بودم من فقط توجه بهدسلامت میکردم. دیگه لاغر بود برام مهم نبود ماشالله الان سه سالش همونطوره ولی بخور هست. دیگه یجایی دست ما نیست ژن و ارث

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

بتظرم قد دخترت متوسطه 

گهواره نداری؟

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)