2777
2789
عنوان

قد کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 41 پست
ببین قد واستایل مهمتر از چهرس همه کار ک گفته بکن حداقل قدش نرم بشه بعدا هم کلتسای ژیمناستیک بفرستش

میگه ببرش ازمایشای خیلی جرون که برای کوتولگی میدن و تست فلان چیز که اصلا شهر ما نداره من‌با خودم میگم وقتی خانواده ی باباش قدشون عین دهتر منه دختر عمه ها و‌عمو هاش اینجورین معلومه به کی رفته مادر شوهرم قدش 148 دختراش نوه هاش همه همین قد و‌اندازه دختر من کپی‌اوناس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ارخ اگر به تغذیه و ورزش برسی خوب میشه قد ولی بازم اگر ژنتیکی باشه ممکنه نشه 

وراثت بخشی از عوامل موثر در قد هست. نمیشه گفت چون شبیه به عمشه حتما قد کوتاه میشه..همین برادر زاده ای که گفتم از نظر چهره بسیارشبیه مادربزرگشه..مادربزرگشهم مثل مامانش  قدش خیلی کوتاهه.ولی این ماشالله یه سروگردن بلندتراز مادر بزرگه..زن داداشم میبردش متخصص غدد. هرسال چک میشد.قبل از بلوغ بردش دکتر که زودتر از زمان خودش پریود نشه که رشد قدیش متوقف بشه... میگفت مامانم درحق من کوتاهی کرده که به من  رسیدگی نکرد وقدم کوتاه موند..من دیگه کوتاهی نمیکنم...

پارسا پسرمامان😍
میگه ببرش ازمایشای خیلی جرون که برای کوتولگی میدن و تست فلان چیز که اصلا شهر ما نداره من‌با خودم میگ ...

ببین تو تلاشتو بکن بچه بازم تاثیر خودشو میگیزه بالاخره ژن توهم داره .پدرش قدش چنده

بتظرم قد دخترت متوسطه  گهواره نداری؟

نه ندارم عزیزم

متوسطه یا کوتاه؟

شوهرم قدش 175 من 171 و نیم دقیق 

خانواده ی ما خانما بالای صد و هفتاد مردا دو متر کلا کشیده ان

خانواده شوهرم برعکس زیر صد و شصت قد بلنده شون شوهرمه

وراثت بخشی از عوامل موثر در قد هست. نمیشه گفت چون شبیه به عمشه حتما قد کوتاه میشه..همین برادر زاده ا ...

دمش گرم‌ ممنون که گفتی عزیزم اتفاقا دخترای خانواده ی شوهر منم کلاس سوم چهارم پریود میشن 

ژنتیک کهپصدرصد ولی هنوزم زوده بچها تا سن بلوغ کلی رشد دارن... درضمن من عقیده ام اینه مهم انسان بودن ...

چ ربطی داره هم ب تربیتش بزسه هم ب اینک انسان مفیدی بسه .دختر حساسه تو این زمونه مخصوصا بچه ریخت و فیافه واعتماد بنفس نمیخا؟

خب ژن کوتوله گی دارید تو فامیل؟

دیگه بهداشت گفته ببر حتما

شاید رشد اندام هاش باهم یکی نیست ک شک کوتوله گی بیان کردن

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

عزیزم الان اگر به موقع ببری فوق تخصص غدد اطفال یه بچه قد بلند تحویل می گیری 

بجای حرف بهداشت و غیره برو یه شهر دیگه چچون میگی شهر کوچیکی 

یه دکتر درست و حسابی پیدا کن خودش میگه چه آزمایشی بگیری اصلا لازمه یا نه 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
چ ربطی داره هم ب تربیتش بزسه هم ب اینک انسان مفیدی بسه .دختر حساسه تو این زمونه مخصوصا بچه ریخت و فی ...

مگه ریخت و قیافه و اعتماد بنفس به بلندی قد!!!!! اونیکه موفق و آدم اعتماد بنفسی صدرصد آدمی با منطق و شعور و شخصیت بالا. خیلیا قد بلند دارن هیکل ورزیده اما هیچکدوم از اینارو ندارن.. برعکسشم هست...  من درکل نظرمو گفتم بغیر از قد و هیکل آدم باید وقتشو صرف تربیت صحیح بچش کن. اگر قرار همیشه از جمله حساس استفاده کنیم پس تا پیر بشن بگیم حساس باید فکرشون رو پرورش بدیم. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خب ژن کوتوله گی دارید تو فامیل؟ دیگه بهداشت گفته ببر حتما شاید رشد اندام هاش باهم یکی نیست ک شک کو ...

همه ویزش نرمال بود خداروشکر کسی کوتولگی نداره ژنتیک قد خانواده ی پدریش زیر صد و شصت ایناس مدلشونه ولی کوتولگی ندارن این میگفت چون‌تو قد بلندی مامانت قد بلنده باباشم متوسطه خوبه بچت کوتاهه کفتم خب عمش همینه به من نرفته میگفت دختر به مادر میکشه گفتم کی‌گفته دختر من یه انگشتش ختی شبیه من نیست همه چیزش عین باباش و‌عمه هاشه

دمش گرم‌ ممنون که گفتی عزیزم اتفاقا دخترای خانواده ی شوهر منم کلاس سوم چهارم پریود میشن 

دلیل اصلی قد کوتاهشون پس همینه..حتما به موقع ببرش دکتر..والان هم که کوچکه سالی یه بار یه ازمایش بده کلسیم ویتامین دی و....بدنش کم نباشه.یا با مشورت دکتر شربت زینک بهش بده.

پارسا پسرمامان😍
مگه ریخت و قیافه و اعتماد بنفس به بلندی قد!!!!! اونیکه موفق و آدم اعتماد بنفسی صدرصد آدمی با منطق و ...

عزیزم این یه طرف قضیس ولی مثلا چیزی مثل کوتولگی باید تحت نظر باشخ اگر واقعا هست 

ولی من میگم برای دختر من نیست چون عمش و دارم میبینم با همین قد بوده‌تو‌ سن دخترم الان 157خداروشکر