2777
2789

زنگ زدم ب همسرم گوشی برداشت و یه زن حرف میزد من مطمعنم زن بود اما اصلا متوجه نشدم چه حرفی داشت میزد ولی بخدا زن بود و کاااملاااا از نزدیکککک نه اینکه اتفاقی از دور باشه یکی مثلا رد بشه نبود واقعا انگار دهن گشادش چسپیده باشه به موبایل بعد فورا قط شد دوباره زنگ زدم برنداشت شوهرم یه دیقه بعد خودش زنگ زد گفتم کجایی گفت پمب بنزین با دوستم میگم پس این کی‌بود میگه بخدا من و دوستمیم من وایمیسم تو بیا ببین (خب تا من برم مگه آثاری از اون زن میمونه) میگه چرت و پرت نگو هزار نفر رد میشن ازونجا بعد ک زیاد گفتم گفت آره ده نفر باهامه به کسی ربط نداره!!!!!!!!!

بچه ها من مطمعنم صدای زن بود و از نزدیک یعنی از توو ماشین من الان چیکار کنم دارم میلرزم از استرس یه تومار نوشتم بهش ک تو دست ازین گوه خوریات برنمیداری تو ذاتت کثیفه و همش دنبال خرابایی …میگه من دیگه باهات کار ندارم با این حرفهات قط کرد و نیومد خونه🥺😭😔بگین چیکارکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدا چقد خیانت زیاد شده

امشب تو نی نی سایت فقط خیانت🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

معلومه مقاومت میکنه

میذاشتی بیاد خونه حالا

مشاور حتما کمک بگیر

با آمدنت هستی من کامل شد❤️جادوی طلسم دیوها باطل شد❤️در نقش فرشته انتخابم کردند❤️خندیدی و سوره ی علق نازل شد❤️من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️انگار که من آدم دیگر شده ام❤️در نقش جدید مهربان تر شده ام❤️امروز تمام سخت ها آسانند❤️می گفت فرشته ای که مادر شده ام!