2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیشه نیس؟علاوه براین رفتارهای دیگه هم داره مثلا شکاکه فحاشه و.....

شیشه ظاهر رو زیاد تغییر میده

مثل لاغر کردن ، خرابی دندون 

گل رو میدونم رو حافظه تاثیر زیادی می‌ذاره

شکاکی و این چیزا رو نمی‌دونم 

شیشه ظاهر رو زیاد تغییر میده مثل لاغر کردن ، خرابی دندون  گل رو میدونم رو حافظه تاثیر زیادی م ...

شدیدا لاغر شده دندونم که با۳۴ سال سن ریخته همش اولاش تریاک بود الان میخوام بدونم چیه که مصرف میکنه

شیشه نیس؟علاوه براین رفتارهای دیگه هم داره مثلا شکاکه فحاشه و.....

جیباشو بگرد یواشکی گوشیشو چک کن ولی پنهانی 

گل بشدت بوی گندی میده مثل گوه 

اگه صورتش و سرش عرق میکنه شک نکن گل 

و مدفوع و باد شکمش بوی خلی گندی میده وعلنا طرف خنگ میشه مغزش میگوزه

شدیدا لاغر شده دندونم که با۳۴ سال سن ریخته همش اولاش تریاک بود الان میخوام بدونم چیه که مصرف میکنه

اگه قبلا مصرفش تریاک بوده ، با این توضیحات آره شیشه احتمالش خیلیه

می‌تونه همین باشه ، گل نیس 

جیباشو بگرد یواشکی گوشیشو چک کن ولی پنهانی  گل بشدت بوی گندی میده مثل گوه  اگه صورتش و س ...

اونجوری نیس ینی جایی رو برای مصرف داره مواد شم از اول همونجا می ذاره بدنش خیلی عرق میکنه بوش همجارو برمیداره مغزم نداره شکاکه و روانی وقتی ام گیر بده به ی چیز تمومه باید دعوابندازه کتک بزنه ول کنه

اونجوری نیس ینی جایی رو برای مصرف داره مواد شم از اول همونجا می ذاره بدنش خیلی عرق میکنه بوش همجارو ...

دقیقا همه اینا مال گل 

خدا لعنتش ن کنه کسی ک میره سمت این چیزا 

اصلا چندش اوره همون بوی گندش حال بهم زنه و اینکه میگی گیر میده چت کردنه اسمش ک یکی از عوارض گل چشماش قرمز میشه؟ البته قطره میریزن قرمز نمیشه

اسی شوهرت بی اعتماد به نفسه و احساسی؟