2777
2789
عنوان

کیامعتاداز نزدیک دیدن سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 86 پست
درسته وضع مالی خوب نیس ولی میتونم تلاشمو بکنم چندبار ترک کرده باز رفته سراغش ولی ترکش تو خونه بوده ا ...

هرجور خودت میدونی گلم حتما خودت صلاحت بهتر میدونی چون من از جزعیات زندگیت اطلاع ندارم اما قبلش خوب فکر کن و محکم قدم بردار تاپشیمون نشی 

سعی کردم هرچی میدونستم بهت بگم امیدوارم تونسته باشم کمک کنم سوالی داشتی بگو من تجربشو داشتم متاسفانه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و^ع مالیش چطوره  اگه تو. رفاهی جدا نشو واقع بین باش کسی زنو با دوتا بچه نمیگیره پس ببین تا آخر ...

حرف شما درسته اما اینجام شرایط خوبی ندارم توحین عصبانیت صدمه ای بزن ه چی میشه 

اونجوری نیس ینی جایی رو برای مصرف داره مواد شم از اول همونجا می ذاره بدنش خیلی عرق میکنه بوش همجارو ...

صصددرصدشیشه هست وچیزهای دیگه هم هست مثل شیره قرص متادون 

حرف شما درسته اما اینجام شرایط خوبی ندارم توحین عصبانیت صدمه ای بزن ه چی میشه 

آره گویا مصرفش بالاست علاوه بر اینکه 12 سال مصرف کننده بوده 

ببین میتونی خرش کنی جوری افسارش دست بگیری با دارو اعصاب آرومش کنی 

ماری یا همون گل روانیه فقط باید جایگزین پیدا کنی اونم قرص های آرامبخش خیلی جوابه 

اعتماد بنفس داره تهم ت خیلی میزنه این روانیم کرده همش میگه باکسی  ه ستی

داداش شیشه اس شک‌نکن. دمتون بذار رو مولتی فرار کن با به هر زوری شده ترکش بده . اگه دوستش داری پاس بمون اگه نه خب بفرستش کمپ بگو دو نفر بیان ببرمش آزمایش میگیرن بلاخره. توهم جداشو و یا برو کار کن مستقل شو یا... نمی‌دونم هرچیز دیگه ای ک‌میتونه جز برنامت باشه. ولی دوتا بچه سخته واقعا ببین وضع مالیات الان چطوره.... ی مدتی طلا ملا جمع من بعد طلاق بگیر اگه میخوای طلاق بگیری. یا یواشکی تتر بخر

نه توهم ندارم مگه کسی که گل میزنه توهم میزنه؟

آره 

از نشونه های خیلی بارزش توهم زدنه 

عرق هم خیلی شدید کاملا مشخصه نرمالی نیست و قسمت سر صورتش حتی داخل مو توی زمستون جوری ع ق میچکه انگار طرف زیر بارونه 

شما جداشدید؟منو خستم کرده قصدم جداییه  دوتا بچه دارم  اک اینا باشه تو دادگاه دست م به جا ...

بآید آزمایش مثبت اعتیاد داشته باشی با گفتن چی می کشه فایده نداره آزمایش مثبت باشه قاضی قبول میکنه 

اگه سابقه کمپ داره باز از کمپ استعلام میگیره به قاضی بگی نامه میده برای استعلام 

اگه سابقه جرم و سو پیشینه هم داشته باشه باز خیلی خوبه مخصوصا اگه در مورد مواد باشه 

کلا جدا شدن شرف داره به زندگی با همچین ادمای بیخودی