2777
2789
عنوان

کیامعتاداز نزدیک دیدن سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 86 پست

پدرشوهرمن تریاک میکشه دهن مارو اسفالت کرده بود هفته ای یه تومن پول تریاکش میشد یکم فشار اوردیم کمترش کرده کمپم حاضرنیس بره دندونا همه داغون خودش سیاه سوخته اخلاقش گوه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شدیدا لاغر شده دندونم که با۳۴ سال سن ریخته همش اولاش تریاک بود الان میخوام بدونم چیه که مصرف میکنه

شیشه شوهر دوستمم شیشه مصرف داشت این علائم و داشت باز باید از یه راهی مطمئن بشی حدس و گمان نمیشه

شیشه شوهر دوستمم شیشه مصرف داشت این علائم و داشت باز باید از یه راهی مطمئن بشی حدس و گمان نمیشه

بله درسته میخوام شکایت کنم از روعلائم میخوام بدونم که چی مصرف  داره 

اعتماد بنفس داره تهم ت خیلی میزنه این روانیم کرده همش میگه باکسی  ه ستی

تهمت نیست گلم توهم

میفهمم متاسفانه ا آدم اینجور بودم

وقتی گیر بده دقیقا باید یه شر بپامیشد هیچی حالیش نبود حتی اگ می‌کشت هم نمیفهمید متنفرم ازش

کاش میشد با کسی ک دوسش دارم ازدواج کنم

بگذریم 

من تجربشو دارم فقط اگه بدونی میزان مصرفش چقدره خوبه و اینکه باید بره روانپزشک با قرصای اعصاب میشه جایگزین اون زهرمار کثافط کرد

تهمت نیست گلم توهم میفهمم متاسفانه ا آدم اینجور بودم وقتی گیر بده دقیقا باید یه شر بپامیشد هیچی حا ...

شما جداشدید؟منو خستم کرده قصدم جداییه 

دوتا بچه دارم 

اک اینا باشه تو دادگاه دست م به جایی بنده

شما جداشدید؟منو خستم کرده قصدم جداییه  دوتا بچه دارم  اک اینا باشه تو دادگاه دست م به جا ...

و^ع مالیش چطوره 

اگه تو. رفاهی جدا نشو واقع بین باش کسی زنو با دوتا بچه نمیگیره پس ببین تا آخر عمرت میتونی آنها بگذرونی

و اینکه پشت پناه داری تکیه گاه و مال داری

اگه داری و بازم جدا شب راحت تری جدا شو 

اگه ن به امید خونه بابات میری ک وضع خوبی نداره اشتباهه بازم خودت میدونی من نظرمو گفتم بمون و ترکش بده 

و خودت مستقل مالی شو حتناا پس انداز داشته باش طلا و یه جیزی به نامت باشه 

شدیدا لاغر شده دندونم که با۳۴ سال سن ریخته همش اولاش تریاک بود الان میخوام بدونم چیه که مصرف میکنه

متادون و ترامادون گلم شک نکن

آنلاین شاپ دارم 😍 باقیمت مفت  لینک خواستی بفرما .    خوشگل بودن خوبه ولی خوب بودن خوشگلتره :)
و^ع مالیش چطوره  اگه تو. رفاهی جدا نشو واقع بین باش کسی زنو با دوتا بچه نمیگیره پس ببین تا آخر ...

درسته وضع مالی خوب نیس ولی میتونم تلاشمو بکنم چندبار ترک کرده باز رفته سراغش ولی ترکش تو خونه بوده اوایل شاید سخت باشه  ولی اعصابمون ارومه