2777
2789
عنوان

دخترمو یکماهه از پوشک گرفتم

220 بازدید | 12 پست

الان کم کم خیلی بهتر شده، اما هنوز گاهی جیشش میریزه، روزی دو سه بار میشه که خیس میکنه خودشو. گاهی میپرسم جیش داری، میگه نه اما چند دقیقه بعد میریزه جیشش.

نمیخواستم بگیرمش، خودش نمیذاشت پوشکش کنم، هر باردر حد هلاک شدن گریهمیکردو باز کردنشم یاد گرفته بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا امشب مهمونی بودیم حواسش پرت شد به بچه ها، جیشش ریخت خیلی بد شد، سریع بردمش دستشویی، روفرشی هم د ...

با ی تشت اون قسمت از فرششون رو میشستی باز به تو. ما بچه کوچیک نداریم بچه داییم اومد خونمونو نجس کرد ب ماهم نگفت و با شلوار نجسش همه جا خودشو مالید ۷ سالشم بود اخرشم ک فهمیدیم اومدن بردنش حتی سوالم نپرسیدن کجا رو خیس کرده ی تعارف هم نکردن ک موکتو بدید ببریم بشوریم

دانشجوی دکترای عمومی

با ی تشت اون قسمت از فرششون رو میشستی باز به تو. ما بچه کوچیک نداریم بچه داییم اومد خونمونو نجس کرد ...

خداروشکر نریخت،تا چند قطره ریخت سریع پریدم بدو بدو بردمش دستشویی. ریخت روی شلوار خودم، بعد روفرشی داشتن، سریع عمه اش جمعش کرد

دیگه به شوهرم گفتم بیرون نریم تا چند ماه، میگی درست میشه؟ میگم گریه میکرد اما اینطوری نمیشد

بنظرم یکم با لجباززیش راه نیا وگرنه بیشتر لج میکنه ولی کلا خوب میشه بعضی زود زود بگو دوتایی بریم سرویس