2777
2789

مبارکه ببینم🤩

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم تیکر بارداری چجوری بذارم؟

ای جااااانم مبارکه گلم عکس بی بی چکتو بزار عاشق این لحطم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
ممنونم تیکر بارداری چجوری بذارم؟

برو قسمت نی نی سایت من

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

می دونم نی نی سایت من رفتم اما پیدا نکردم کجاشه🥺

اطلاعات کاربری

خوشاسعادتت

و من که بی هیچ سرانجام دارم میمیرم تو حسرت همه ی ارزوهام و علی الخصوص مادرشدن

دست راستت رو سرم دعام کن ب حق شش ماهه امامم منم بتونم طعمشو بچشم

مَن سِپُردَم بِه خودَش،هَرچِه خُــ❤ــدا میخواهَد...
تیکر زدمتیک نمایش در سایت هم زدم نمیاد چرا؟!🥺

آخرش پایینتر ذخیره رو هم میزنی؟

خوشاسعادتت و من که بی هیچ سرانجام دارم میمیرم تو حسرت همه ی ارزوهام و علی الخصوص مادرشدن دست راستت ...

عزیزم ان شاءالله بزودی مادر بشی به حق امام جواد علیه السلام...

منم پارسال یه سقط داشتم بعدشم نمی شد

رفتم مشهد حرم امام رضا علیه السلام

بی بی چک خریدم بردم حرم نه روز مشهد موندم هی رفتم و از خودش خواستم گفتم این بی بی چک رو همین ماه مثبت کن‌.

برگشتم تهران و فقط یه بار رابطه داشتیم بعد قضیه آقای رییس جمهور عزیز پیش اومد و دوباره قسمت شد رفتیم مشهد باز اونجا خواهش و تمنا کردم و امروز فهمیدم باز دوم که رفتم نی نی تو حرم جاش محکم شده ، الحمدلله