یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
همسر ساده من کارگر یه چاپی لباس بود از بس تو مرام و رفاقت ازش کار میکشیدن که حد نداشت بخدا بعضی وقتا انقد دعوا میکردیم با هم میگفتم بابا برا چی همه کار برا اینا میکنی وقتی لیاقتشو ندارن زیر بار نمیرفت ...تو طول اون سالها پولشو دیر به دیر دادن ساعت کاری زیاااد تا 1 شب نگهش میداشتن دوباره صبم پا میشد میرفت ینی انق بهم حرص داداااا اخرم وقتی پامو کردم تو یه کفش که دیگه نرو اونجا با پررویی 5 ملیون از پول عرق کارگریشو بالا کشیدن و ندادن و گفتن ما بدهی نداریم شوهرپخمه منم نرفت دنبالش ...به خدا از دست این از خدا نشناسا من پیر شدم خدا ازشون نگذره