2777
2789
عنوان

شهید ها خیلی برا من قابل احترامن...

255 بازدید | 24 پست

به این ک فکر میکنم بچتو با کلی سختی بزرگ کنی ک خیلی از شهید هامون نخبه بودن 

خیلی خانواده هاشون دل بزرگی داشتن و خودشون چقدر بزرگ بودن که بخاطر ناموسشون رفتن جنگیدن حسرت داماد شدن خیلی هاشون رو دل مادراشونه 

بنظرتون یه روزی بچه های ما هم اینقدر انسان های بزرگی میشن که بخاطر کشورشون و امنیت ناموسشون برن بجنگن... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می‌دونی چند تا جانباز داریم تو مراکز نگه داری از بیماری های اعصاب وروان ؟!چند ساله

می‌دونی ‌یکیشون سی و خورده ساله نخوابیده ب خاطر مشکلی ک‌داره خوابش نمیبره

چند تاشوم‌رو تخت دراز کش و ذکر هستند چندین سال فقط کف اتاق رو میبین؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بنظر من مادرهای شهدا خیلی آرامش بیشتری دارن راجبه مرگ بچه هاشون چون می‌دونن که کارشون درست انجام دادن و می‌دونن که خدا پاداش بزرگی بهشون میده یه عمر هم با افتخار زندگی میکنن ولی اون مادری که بچه اش اعدام میشه یا از طریق راه نادرستی میمیره یه عمر با آه و حسرت زندگی میکنن 

امروز تو اینستا کلیپ یه مادر شهیدو دیدم رفته بودن باهاش مصاحبه کنن هیچی نمیگف چن نفرم انگار خانوادش بودن هی میگفتن

بگو چن بار تیر خورد باز رفت جبهه؟

بگو چجور زخمی شده بود؟

بگو چیا میپختی براش چی دوس داشت؟

خانومه هی سکوت و سکوت

اخرش یه اقای اومد گفت

بگو رفتی بیمارستان دیدی پیشونیش تیر خورده سوراخ شده

بگو دیدیش بیهوش شدی

بگو باورت نمیشد

کم کم خانوم ی تکون کوچیکی خورد

فقط سه کلمه گفت

خیلی دوسش داشتم :)))))))

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

می‌دونی چند تا جانباز داریم تو مراکز نگه داری از بیماری های اعصاب وروان ؟!چند ساله می‌دونی ‌یک ...

آره واقعا انسان های بزرگی بودن 

کاش ماها هم بتونیم همچین بچه های تربیت کنیم 

عکس شهدا که می بینم خیلی گریه میکنم

دلم میخواد اینقد براشون گریه کنم تا بمیرم

چقد مظلوم رفتن 😭😭😭😭😭

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

امروز تو اینستا کلیپ یه مادر شهیدو دیدم رفته بودن باهاش مصاحبه کنن هیچی نمیگف چن نفرم انگار خانوادش ...

وای آره این کلیپ رو منم دیدم. چقدر غمناک بود. و همه چیزم تو همون سه کلمست

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
امروز تو اینستا کلیپ یه مادر شهیدو دیدم رفته بودن باهاش مصاحبه کنن هیچی نمیگف چن نفرم انگار خانوادش ...

آخی عزیزم 

الان یه کلیپ دیدم ک بابا پسره عکس پسرش ک زدن تو بلوار نوشته بودن هر روز میره باهاش حرف میزنه و عکسش و تمیز میکنه 

مامانم میگ یکی از هم محلی هاشون رفته بوده  جنگ دیگ هیچ وقت پسره برنگشته حتی پیکرش😭😪

واقعا خانواده هاش خیلی انسان های شریفی هستن دلم میخوا دست هاشون ببوسم

وای آره این کلیپ رو منم دیدم. چقدر غمناک بود. و همه چیزم تو همون سه کلمست

لعنت به اون اطرافیان نامردش

چه چیزای بدیو بهش یاداوری میکردن

من بودم هرکی اومده بود برای مصاحبه بیرون میکردم میگفتم ولش کنید نمیخواد بگه نمیخواد یادش بیاد🫠

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

آخی عزیزم  الان یه کلیپ دیدم ک بابا پسره عکس پسرش ک زدن تو بلوار نوشته بودن هر روز میره باهاش ...

اون اقارم دیدم

میخواستم تایپ کنم چون محل دقیقو نمیدونستم نا نصف نوشتم پاک کردم 

خدا به همشون صبر بده