2777
2789

چشم پدر مادرش کور فقط دلم برای بچه طفله معصوم میسوزه الان تو چه وضعیتیه کاش میشد این خبرها رو نخونم چون خودم یه دختره شش ماهه دارم شدیدا رو اعصابم تاثیر میذاره

غرق در زندگی خودت باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردم اصلا این حرفا رو جدی نمیگیرن .انگار اتفاق برای مردمه فقط . 😡😡😡😡

ما جمعه شب پارک بودیم خیلییییی شلوغ بود از انتظامات پارک چندبار بچه ی گمشده اعلام کردن ...من نمیدونم این پدر مادرا چرا جدی نمیگیرن که مواظب باشن ...

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
انقدر نگید پدرو مادر درسته یه عده واقعا بی مسوولیتن ولی فقط یه لحظه غفلت ممکنه باعث این جور حوادث بش ...

درسته یه لحظه هست و غفلت اما پلیس چقدر اعلام کرد خودرو رو روشن ترک نکنید  اصلا بچه هم داخلش نباشه 

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
درسته یه لحظه هست و غفلت اما پلیس چقدر اعلام کرد خودرو رو روشن ترک نکنید  اصلا بچه هم داخلش نبا ...

من خودم که روانی شدم قبلشم وسواس داشتم الان که بدتر شدم تو خ نه هم همه درارو قفل میکنم ولی در مورد بنیتا یه در پارکینگ بستن فکر کنم یک دقیقه طول بکشه باباهه گناهی نداشته نهایت بدشانسیشون بوده

خدا یه لحظه به خودمون واگذارمون نکنه 😓

الهي وربي من لي غيرك...
مردم اصلا این حرفا رو جدی نمیگیرن .انگار اتفاق برای مردمه فقط . 😡😡😡😡 ما جمعه شب پارک بودیم خیلی ...

الان چقدر دلم واسه مامانم سوخت چقدر ما بهش غر میزنیم تو چرا اینطوری میکنی 

بسه 

خسته شدیم یعنی به منم که یه مادرم میخوام برم بیرون میگه از کوچه خلوت نیایی  شخصی سوار نشی  از ته کوچه میایی مواظب کیفت باش یه ذره دیر کنم این زنگ موبایلم قطع نمیشه 

خدا حفظ کنه همه مادران رو 

ورحمت کنه همه مادران بهشتی رو 

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
من خودم که روانی شدم قبلشم وسواس داشتم الان که بدتر شدم تو خ نه هم همه درارو قفل میکنم ولی در مورد ب ...

درسته خاموش میکرد سوییچ رو برمیداشت اخه ما چون خودمون خیلی وسواس داریم روی این نوع احتیاط ها  برامون خیلی عجیبه  حالا ممکنه برای خیلیا هم عادی باشه این مساله  من قبلا که ریموت نداشتیم ماشین که میاوردم بیرون روی همون پل شیشه ها بالا خاموش دزدگیرشم میزدم 

یعنی من تا این حدم 

درسته خاموش میکرد سوییچ رو برمیداشت اخه ما چون خودمون خیلی وسواس داریم روی این نوع احتیاط ها  ب ...

خخخ قضیه بچه فرق داره اما دقیقا به خاطر همین رفتارای شما شوهرم رفته روان پزشک بهش داروی وسواس داده 

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
خخخ قضیه بچه فرق داره اما دقیقا به خاطر همین رفتارای شما شوهرم رفته روان پزشک بهش داروی وسواس داده&n ...

این وسواس  مثل وسواس همسر شما که بیماری روانپزشکی هست نیست چون فقط مربوط به احتیاط بیرون از خونه میشه  بعضیا تو همه امورشون  وسواس دارن  در این که پدر غفلت کرده حتی یک لحظه شکی نیست

خخخ قضیه بچه فرق داره اما دقیقا به خاطر همین رفتارای شما شوهرم رفته روان پزشک بهش داروی وسواس داده&n ...

درست میخوندی نوشته بودم تو پستم روی این نوع احتیاط ها 

سوار ماشین شخصی نمیشم  در خونمو حتی لیحظه کوتاه چیزی جا بزارم برگردم باز نمیزارم همون یه لحظه رو هم میبندم 

خودرو ام هم دقیقا هرجا حتی برای یه لحظه هم روشن نمیزارم 

تا پس فردا نیام بزنم تو سرم  وای فلان اتفاق افتاد

درست میخوندی نوشته بودم تو پستم روی این نوع احتیاط ها  سوار ماشین شخصی نمیشم  در خونمو حت ...

درست خوندم و هنوزم سر حرفم هستم 

وسواس وسواسه بقیه وسواسیا هم قصدشون تو سر نزدنه 

دلیلی هم نمیبینم نظرم رو تحمیل کنم شما هم میتونی به رفتارت دامه بدی هر جور زندگی مورد پسندته ادامه بدی دوست عزیز 

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
درست میخوندی نوشته بودم تو پستم روی این نوع احتیاط ها  سوار ماشین شخصی نمیشم  در خونمو حت ...

بسيااااار كار خوبي ميكني 👌🏼 ادم بايد كلاهشو سفت بگيره تو اين جامعه

ما یک مشت خاطره‌ایم.. هر کدوم برای کسی تلخیم
درست خوندم و هنوزم سر حرفم هستم  وسواس وسواسه بقیه وسواسیا هم قصدشون تو سر نزدنه  دلیلی ...

جدی مثلا کسی که صد بار دستشو میشوره روزی چند بار حموم میره و هزار ان مورد دیگه  با کسی که  فقط در مواقع خطر که خود پلیس هم هشدار میده رعایت ملزوم رو میکنه  و مراقبه از نظر شما یکیه ؟

اینطوری که پلیسامونم وسواس دارن پس

جدی مثلا کسی که صد بار دستشو میشوره روزی چند بار حموم میره و هزار ان مورد دیگه  با کسی که   ...

وسواس انواع گوناگون داره دختر خوب منظورم وسواس شستو نبود