2777
2789
منم دختر بیچاره مو زندانی کردم تو خونه میگه میخوام دوچرخه سواری کنم میگم نه خیلی دلم براش میسوزه. .. ...

خوب باهاش برو مواظبش باش..منم دخترم میره منم باهاش میرم..بچه رو چرا زندانی میکنی

دزد زندان و اعدام براش کمه باید دزد رو بیارن وسط با قمه بزنن دستاشو قطع کنند الان عربستان به خاطر همین نوع مجازات دزد ندارن یا خیلی کم

بچه دزد رو یه پا و دستشو خلاف هم   

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اینور کلن خطرناکه ..ادمای روانی زیاد داره

جدیدا  اگهی استخدام دخترا رو میدن تو دفتر دبی با حقوق عالی  وامکانات میگن اونم یه نوع قاچاق دخترانه 

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
خوب باهاش برو مواظبش باش..منم دخترم میره منم باهاش میرم..بچه رو چرا زندانی میکنی

عزیزم فعلا باردارم هفته 27 سختمه تو کوچه بمونم تا بازیش تموم شه باباشم سرکاره تا شب

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
عزیزم اون قدیم بود الان خیلی اوضاع فرق کرده اتفاقا ۲۴ ساعت باید حواسشون باشه به بچه مخصوصا دخترا😐 ...

من متولد دهه شصتم یادمه اینقدرررررررررررررررر مامانم مراقبمون بود مثل گوشواره به گوش تا دبیرستانم بابا میبرد و میاوردمون اونام فقط برای همین همیشه مامانم نگران بچه دزد بود با اینکه اونموقع واقعا خیلی کمتر از الان بود 

عزیزم فعلا باردارم هفته 27 سختمه تو کوچه بمونم تا بازیش تموم شه باباشم سرکاره تا شب

خاله یا دایی نداره بری خونشون اونا یکم تو کوچه بمونن هفته ای یبار ؟

سلام ببخشید قاتل بنیتا چی شد ؟ اعدامش کردن؟

نه بابا همون قاتل اتنا رو هم میگن باید نصف دیه رو بدن تا اعدام کنن

خانوادش میگن اصلا نمیخوایم اعدام کنن بزار ازاد بشاه

رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً ۖ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ
خاله یا دایی نداره بری خونشون اونا یکم تو کوچه بمونن هفته ای یبار ؟

دایی نداره عزیزم یه خاله کلا داره بهمون دوره قبل بارداریم همش کنارش بودم بعد شنیدن این خبرا مجبورم تا شب باهاش تو اتاق بازی کنم که دلش کوچه نخواد😭😭الان حساس تر هم شدم خیلی میترسم

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

خانه از پای بست ویران است 

خواجه در بند نقش ایوان است 

تا وقتی از محل درستی این قضیه رو درست نکنیم روزی پیش میاد میان بچه ات رو تو خونه از تو بغلت میدزدن 

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
دایی نداره عزیزم یه خاله کلا داره بهمون دوره قبل بارداریم همش کنارش بودم بعد شنیدن این خبرا مجبورم ت ...

خداحفظش کنه برات خانمی