2777
2789

تقصیر پدرومادرا نیس..جامعه خرابه معتاد زیاد شده...درسته که باید خیلی مواظب بچه ها بود ولی به مادرپدرا هم حق بدین نمیشه ۲۴ ساعته تمام حواسشون به بچه ها باشه.ما بچه بودیم تابستونا از صبح تا غروب با بچه ها سرکوچه بازی میکردیم...نانوایی میرفتیم...سوپری خرید میکردیم.ولی اصلا خبری نبود.من ۲۵ سالمه ولی یادمه بچگیم خونمون جایی بود کوچه خاکی و حتی خلوت...

کوچولوی من،عشق و امید من و بابایی هستی. بی صبرانه منتظر اومدنتیم
تقصیر پدرومادرا نیس..جامعه خرابه معتاد زیاد شده...درسته که باید خیلی مواظب بچه ها بود ولی به مادرپدر ...

الان جامعه پر بیمار روانی و جنسیه به خاطر این سایتا و کانالای تلگرامو...

Belle سابق

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانه معتاده خودشو زده به اون راه خوبم مني دونسته در جريان بوده حال خراب دخترشو فرداش كه مي ...

دقیقا واقعا همه اش از بی مسعولیتیه والدینه 

من اگه جای مامان بنیتابودم از باباش جدا میشدم بچه امواونجوری پرپر کنه زبونم لال😬😬😬😬😤

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  
تقصیر پدرومادرا نیس..جامعه خرابه معتاد زیاد شده...درسته که باید خیلی مواظب بچه ها بود ولی به مادرپدر ...

عزیزم اون قدیم بود الان خیلی اوضاع فرق کرده اتفاقا ۲۴ ساعت باید حواسشون باشه به بچه مخصوصا دخترا😐

بعد این اتفاقا هیچ کس ضربه نمیبینه جز مادر ...‌

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  

ای وای من...

بخدا دیگه طاقت ندارم...رسمن روانی شدم...

انقد سر بنیتا غصه خوردم و گریه کردم...قبلشم آتنا...حالام اینا...

این مملکت بی در و پیکر چه خبره...

مامان و باباها رو که دیگه نگووو...بخدا هیچکس رو ندیدم که چهارچشمی مراقب باشه...هر جا میریم تز مهمونی تا بیرون شهر بچه ها برای خودشون ول ان...

بخدا من انقد حساسم حتی نمیذارم پسرم وقتی داریم بیرون میریم بره در رو باز کنه و تو کوچه بره در کسری از ثانیه...یعنی چشم ازش بر نمیداشتم تا قبل این ماجراها...الان که دیگه وسواس فکری گرفتم

حتی تا خونه  مادرشوهرم که تو یه ساختمونیم هم میترسم بفرستمش صدبار خبر میگیرم صداشو بشنوم😣😣😣😣

تو خیابون و بازار هم که دستش فقط تو دستمه....به معنای واقعی چش بر نمیدارم...ولی خسته شدم بخدااا وقتی مامان و باباهای بی فکر و بی خیالو میبینم حسرت میخورم😭😭😭

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

سال ١٩٩٦ يه دختر در تگزاس امريكا ربوده ميشه و به قتل ميرسه، تو شرايطي كه اگه زودتر يك اگاهي جمعي وجود داشت براي پيدا شدنش يك همت همگاني برپا ميشد و ممكن بود نجات پيدا كنه... بعد از اون اتفاق قانوني تصويب شد كه هرگاه بچه ايي دزديده شد، حتا از طرف والد يا والدين بدسرپرست خودش، با زنگ هشداري به اسم اَمبِر اَلِرت يا هشدارِ اَمبِر، به تمامي موبايل ها در همون لحظه عكس، اسم، مشخصاتش و همينطور ادرس دقيقي كه توش ربوده شده بياد، ايستگاه هاي راديويي برنامه هاشونو قطع كنن، تلوزيون در لحظه برنامه اشو قطع كنه و تا قبل از اينكه كودك ربا حتا فرصت فكر كردن پيدا كنه، همه از ماجرا با خبر بشن و كمك كنن... همچين دردايي فقط مال اون خانواده نيست، قلب يك كشورو مچاله ميكنه... و غمش همه وجود همه رو پر ميكنه... همه آرزو ميكنن كاشكي ازشون كاري برميومد... هشدار امبر براي همينه، براي اينه كه از دقايق اول ماجرا از همه مردم كمك گرفته بشه... كه اين غمِ عمومي به همت عمومي تبديل بشه و اينجوري پايانش تلخ نشه... هنوز حالمون بابت آتنا جا نيومده بود... نميشه آرزو كرد كاشكي ديگه اينجور اتفاقا نيوفته كه جامعه پر از بيماره! ولي كاشكي ما هم اينجا مث اَمبِر اَلِرت، هشدار بنيتا رو داشته باشيم... كاشكي اين اتفاق جدا از درسي كه براي هر مادر پدري كه خبرو شنيد داشت، يه تاثيري هم تو قانون بزاره... اين همه اس ام اس تبليغاتي و تيزر مياد... كاش اينجور وقتا از طرف نيروي انتظامي يه دعوت عمومي برامون بياد كه الان اينجور دلشكسته و مستاصل نباشم... اين غم فقط وقتي تو دلامون اروم ميشه كه از دردش براي درمونِ موقعيت هاي مشابه كمك گرفته باشيم و براي بقيه فرزنداي وطنمون كاري كرده باشيم... كمك كنيم بنيتا اخري باشه...🙏🏻هشدار 

عزیزم اون قدیم بود الان خیلی اوضاع فرق کرده اتفاقا ۲۴ ساعت باید حواسشون باشه به بچه مخصوصا دخترا😐 ...

میدونم گفتم که الان جامعه خراب شده.هم باید از مرد ترسید هم زن...

کوچولوی من،عشق و امید من و بابایی هستی. بی صبرانه منتظر اومدنتیم

منم همش4 چشمی مواظب دخترمم تو جشن و مهمونیا اصلا بهم خوش نمیگذره همش دنبالشم..مخصوصا تو عروسیا که خیلی میترسم  با اینکه بزرگ شد دیگه اما همش کنارشم گم نشه..تو پارکم همینجور دنبالشم تا بالای سرسره باهاش میرم خودش میکه نیا اما من میترسم تو اون شلوغی ی لحظه نبینمش...

منم همش4 چشمی مواظب دخترمم تو جشن و مهمونیا اصلا بهم خوش نمیگذره همش دنبالشم..مخصوصا تو عروسیا که خی ...

خداروشکر یکی مث خودم پیدا شد😥😥

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

منم دختر بیچاره مو زندانی کردم تو خونه میگه میخوام دوچرخه سواری کنم میگم نه خیلی دلم براش میسوزه. ....خدایا خودت پشت و پناه کوچولوهامون باش😭😢

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

هزار دفعه هم پیش بیاد برای یه عده عبرت نمیشه 

ساعت دو خانواده رفتن تو خونه بعد بچه 1.5 ساله را نبردن؟ اخه بچه این قدی اون ساعت ظهر چرا نباید تو خونه باشه ؟!

آینده ای میسازم که گذشته در مقابلش زانو بزند!......خدایا شکرت