2777
2789

من بعد از 7ماه پسرمو گذاشتم پیش مامانمو اومدم سرکار روز اول برام خیلی سخت بود همش داشتم گریه میکردم تازه بچم داره وابسته میشه بهم از کار کردن دلسرد شدم چیکار کنم؟ بنظرتون کارمو انصراف بدم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه شاغلها اینکارو می کنند.من هم برای دو تا بچه ام اینکارو کردم برای بچه اولم مرخصی 4ماه بود اگر کارتون دولتیه میتونی درخواست نیمه وقت بدی که حقوقتون هم نصف میشه اما می ارزه

لطفا زیر ۳۵سال ریپلای نکنه ...متشکرم

منم در آینده نزدیک باید همیم کارو انجام بدم. هیچ وقت کارتو کنار نزار. حیفه البته بستگی به شرایط کار و حقوق و .... هم داره ولی اگه مانانت نگه میداره بزار پیشش. مادر من بعد از به دنیا اومدن خواهرم دیگه سرکار نرفت چون مادربزرگم هر روز ی بهانه برای نگهداری من داشت. و الان پشیمونه. چون تو ی وزارتخانه خیلی عالی بود و الان هم دوره ایاش خیلی درآمد خوبی دارن و بازنشسته شدن. 

هر وقت خدا بخواد مامان میشم