2777
2789
عنوان

حیوان خانگی

109 بازدید | 14 پست

سلام خانوما چطورید؟

سگم یه مدته بی حاله بعد داشتم شونش میکردم چند تا دونه چرکی قرمز روی پوستش دیدم بردم دامپزشکی میگه حساسیت داره آزمایش گرفته نتیجش اومده همه چیزش اوکیه دارم دق میکنم هیچ وقت اینجوری نبوده نه غذای ناسالم بهش میدم نه تو گرما میره پیاده روی واکسن و قرصاشم همیشه به موقعست هنوز بی حاله چشماشم قرمز قرمز شدن حتی حال نداره آب بخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازین گرمای لامصبه. گربه های منم ریزش سکه ای گرفتن منم درگیر دامپزشکیم. هوای لعنتی آدم گنده رو از پ ...

آره بچه منم بی حاله متنفرم ازین هوای کوفتی 

امیدوارم گربه هات کامل خوب بشن

عزیزم لارو حشره نباشه 🤔🤔داخل اون دونه ها یکم زرد نیست؟؟  حتما یه دکتر دیگه ببرتش

داخلش زرده بعد دورش کامل بنفش شده خود دونه هم قرمزه نمیزاره درست چکش کنم 

داخلش زرده بعد دورش کامل بنفش شده خود دونه هم قرمزه نمیزاره درست چکش کنم 

عزیزم با این حرفت مطمئن شدم لارو حشره هست 

یه دامپزشک بهتر برو اگر هم توی شهرتون نیست مجازی ویزیت کن عکس بگیر بفرست 

تو گوگل بزن عکس لارو حشره پوست سگ ببین شبیهشه

نه گلم باعث مرگ نمیشه اما باعث بهم خوردن سیستم بدن میشه و سگ بی حال و بی جون میشه 

مرسی عزیزم همین که باعث مرگش نمیشه خیلی خوبه ولی تحمل دیدن بیحالیشو ندارم

مرسی عزیزم همین که باعث مرگش نمیشه خیلی خوبه ولی تحمل دیدن بیحالیشو ندارم

عزیزم خیلی ناراحت شدم امیدوارم بهتر بشه❤️🙏

حتما براش دعای توسل میخونم انرژی مثبت میفرستم براش 

عزیزم خیلی ناراحت شدم امیدوارم بهتر بشه❤️🙏 حتما براش دعای توسل میخونم انرژی مثبت میفرستم براش  ...

شما لطف داری عزیز دلم 😊😊خدا رو شکر امروز بردمش دامپزشکی چند تا سرم زد یه کم بهتر شده و چند تا دارو بهش دادن