2777
2789

واقعا خیلی اذیتم میکنه من طبقه بالاشونم 

من کارتن اینا رو دسته بندی کردم قشنگ جمع جور کردم چون یه وقتی لازمم میشه گزاشتم بالای راه‌پله 

اونم تشک ملافه اینارو گزاشته اونجا من خورد ریز های نان خشک رو تو یه نایلون بسته گزاشته بودم راه‌پله تا ضایعاتی اومد بدم بهش که چند روزه حالم بد بود نتونستم بدم

ظهر رفتم دیدم به عمه شوهرم میگه میترسم به وسایلام پروانه بیوفته منم مریضم دخترام نمیتونن انجام بدم اینم حرف منو گوش نمیده خیلی ناراحت شدم خیلی

بخدا پارسال من ملافه هاشو مرتب کردم ماهی دوبار هم راه‌پله تمیز میکنم خیلی ناراحت شدم خیلی 

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

کلا زندگی مشترک با هرکسی خیلی بده

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه بگو کی لحاف تشک میزاره راهرو

این گزاشته حتی نردبان هم گزاشته که خونش مرتب باشه با اینکه حیاط و درب ورودی جدا داره

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

مگ به نون خشکم پروانه میوفته😐

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

مگ به نون خشکم پروانه میوفته😐

در نایلون هم بستس خیلی آزارم میده شوهرم اصلا حرفم گوش نمیده با اینکه میگم خودم کار میکنم کرایه میدم

در نایلون هم بستس خیلی آزارم میده شوهرم اصلا حرفم گوش نمیده با اینکه میگم خودم کار میکنم کرایه میدم

🥲🥲🥲انشاالله مشکلت حل میشه. منم با مادرشوهرم تو ی حیاطیم درک میکنم چقدر سخته

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭