2777
2789
عنوان

خانومای مشهدی کمک

76 بازدید | 4 پست

خانومایی که مشهدن وتازه خودشون یا اطرافیانشون زایمان داشتن بیمارستان جوادالائمه بهتره یا امام حسین ؟؟؟برای زایمان طبیعی 

البته ماماهمراه هم میگیرم انشاالله 

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب

سلام اینقدر رفیقمو سر بات ناتکوین مسخره کردم دیشب دیدم دویست میلیون نات کوین داره میخواد ماشین بخره🫠🫠تا ته وجودم سوخت من فک میکردم الکیه یا کلاهبرداری همش مسخرش کردم🥹🥹

بهش پیام دادم هرچی بات درآمد دلاری داره بفرسته همه‌رو میخوام بزارم کانال زیر گروهم زدم اونجا حرف بزنیم و به درآمد دلاری برسیم🤤🤤🤤

لینک کانال تلگرامی

poldaribesabkejadid

لینک گروه

batbazan1403

بیاین دور هم باشیم🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم سزارین داشت جوادالائمه میگف خوب بوده دیگ نمیدونم بقیشو

ممنون

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب