همینجوری گفتم دستورشو بگم با اینکه میدونم خیلیاتون سلطان آشپزی هستین
اول یه پیاز رو رنده ریز بزنین و روغن جامد یه قاشق بریزین تا کمی طلایی بشه بعد گوشت گوساله یا گوسفند رو به اندازه های دلخواه ببرین و داخل پیازا بریزین تا رنگش عوض بشه و شعله رو کم کنید بعد کمی زردچوبه و فلفل سیاه بزنین بعد یه کوچولو که تفت خورد لوبیا هایی که از قبل خیس کردین بریزین داخلش و بازم تفت بدین بعد یه نصف قاشق رب انار یا رب گوجه بریزین (اگه رب گوجه میریزین اندازه یه قاشق سرخالی) بعد خوب تفت بدین بعدش آب جوش بریزین و درشو ببندین
از اونور سبزی قرمه رو که خووووب ریییز کردین رو داخل یک ماهیتابه بریزین و با حرارت متوسط ۱۰ تا۱۵ دقیقه بدون روغن تفت بدین تا آبش کشیده بشه بعد یکی دو قاشق روغن جامد بریزین و بذارین تا نیم ساعت سرخ بشه البته هر سه دقیقه باید هم بزنین و اگه میبینین روغنش کمه میتونین کمی اضافه کنید.سبزی ها که خوب سرخ شد بریزین تو قابلمه گوشت و لوبیا ها و یه کوچولو هم بزنین،بعد که به قل قل افتاد درشو بذارین و زیرشو خیلی کم کنید تا با قل ریز ۳_۴ ساعت بپزه بعد تو این زمان چند تا لیمو عمانی رو چند سوراخ ریز بزنین و داخل لیوان بذارید و آب جوش بریزید روش.این سه چار ساعت که گذشت لیمو هارو از آب جوش خارج کنید و بریزید تو خورشت و باز بذارین یکی دو ساعت با قل ریز بپزه و نیم ساعت اخر نمک اضافه کنید تمام.