2777
2789
عنوان

بیاین دستور قرمه سبزی بدم😂

122 بازدید | 10 پست

همینجوری گفتم دستورشو بگم با اینکه میدونم خیلیاتون سلطان آشپزی هستین

اول یه پیاز رو رنده ریز بزنین و روغن جامد یه قاشق بریزین تا کمی طلایی بشه بعد گوشت گوساله یا گوسفند رو به اندازه های دلخواه ببرین و داخل پیازا بریزین تا رنگش عوض بشه و شعله رو کم کنید بعد کمی زردچوبه و فلفل سیاه بزنین بعد یه کوچولو که تفت خورد لوبیا هایی که از قبل خیس کردین بریزین داخلش و بازم تفت بدین بعد یه نصف قاشق رب انار یا رب گوجه بریزین  (اگه رب گوجه میریزین اندازه یه قاشق سرخالی) بعد خوب تفت بدین بعدش آب جوش بریزین و درشو ببندین

از اونور سبزی قرمه رو که خووووب ریییز کردین رو داخل یک ماهیتابه بریزین و با حرارت متوسط ۱۰ تا۱۵ دقیقه بدون روغن تفت بدین تا آبش کشیده بشه بعد یکی دو قاشق روغن جامد بریزین و بذارین تا نیم ساعت سرخ بشه البته هر سه دقیقه باید هم بزنین و اگه میبینین روغنش کمه میتونین کمی اضافه کنید.سبزی ها که خوب سرخ شد بریزین تو قابلمه گوشت و لوبیا ها و یه کوچولو هم بزنین،بعد که به قل قل افتاد درشو بذارین و زیرشو خیلی کم کنید تا با قل ریز ۳_۴ ساعت بپزه بعد تو این زمان چند تا لیمو عمانی رو چند سوراخ ریز بزنین و داخل لیوان بذارید و آب جوش بریزید روش.این سه چار ساعت که گذشت لیمو هارو از آب جوش خارج کنید و بریزید تو خورشت و باز بذارین یکی دو ساعت با قل ریز بپزه و نیم ساعت اخر نمک اضافه کنید تمام.

خیلی پر چرب نیست؟

ادم با روغن کمتر هم میتونه خشمزه بپزه 

نوش جان عالیه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم از ۴ ساعت کمتر جا افتاده و مجلسی نمیشه 😅

اره باید ۶ صبح بزاری برا ناهار 

🎧━━━━━━●─────── ⇆ㅤ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ↻️ پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ⁦❤️⁩