قبل از هر چیزی بگم من قرار نیست لینک همسترم رو اینجا بذارم یا بخوام چیزیو تبلیغ کنم، فقط هدفم اینه دانش کمی که راجعبه این ربات دارم باهاتون به اشتراک بذارم.
همستر کمبات یه ربات ارز دیجیتال توی تلگرامه که توش شما با ضربه زدن یا با خرید کارت و ... میتونید سکه جمع کنید و احتمال داره این سکه ها به زودی قیمت گذاری بشه و یه پولی به دست بیارید.
از اونجایی که این ربات مخصوص خود تلگرامه و رسمیه از نظر امنیتی مشکلی نداره قرار نیست هک بشید.
به نظر من وقتتون رو با ضربه زدن توی این ربات هدر ندید به جاش از طریق خرید کارت توی قسمت ماین (Mine) درآمد غیر فعال (Profite)خودتون رو افزایش بدید اینجوری ربات خودش براتون سکه جمع میکنه
توی صفحه اول ربات، سمت راست بالا نوشته Profire per hour که زیرش یه عدده. مثلا اگه اون عدد 1K باشه یعنی ربات در هر یک ساعت به طور غیر فعال خودش هزار سکه بهتون میده
و این روند تا سه ساعت بعد از خارج شدن از ربات ادامه داره بعدش دیگه سکه جمع نمیکنه تا دوباره آنلاین بشید
پولی که برای خرید کارت استفاده میکنید درواقع خرج نمیشه فقط تبدیل میشه پس اگه یه روزی ربات لیست بشه کارت هایی که خریدید هم ارزش دارن
توی قسمت Friends میتونید لینک همستر خودتون رو کپی کنید و به دوستاتون که همستر ندارن بدید، اگر اونا با لینک شما وارد همستر بشن درواقع زیر مجموعه شما میشن و این کار کمک زیادی به شما میکنه
هر روز سه تار کارت شانسی به عنوان ترکیب روزانه (Daily combo)انتخاب میشن میتونید اسم این کارت های خاص رو از کانال های تقلب تلگرام پیدا کنید و با سکه های داخل بازیتون این کارت های خاص رو بخرید اگر وهر سه کارت رو بخرید هر روز 5 میلیون سکه جایزه میگیرید.
مثلا کد تقلب های امروز 15 خرداد ماه ایناست:

و در آخر توی قسمت Earn برید و Daily reward رو هرروز بگیرید اگه 10 روز پشت سر هم این جوایز رو بگیرید بیشتر از 6 میلیون سکه بهتون میده
بازم اگه سوالی داشتید بپرسید در حد دانشم کمک میکنم