2777
2789
عنوان

همستر کامبت چیه و به چه دردی میخوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9023 بازدید | 69 پست
چرا حلال نباشه؟🧐

خب پولی ک منشا اون مشخص نیس وآدم در قبالش تقریبا هیچ زحمت خاصی نکشه ومصداق شغل وکار نباشه حلال نیس دیگه

هرکسی از یار چیزی خواست هنگام وصال🥲                  من ب محض دیدن تو خاطرت را خواستم🤤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از بین لیست ها صرافی ها بایننس و انتخاب کردم مشکلی داره؟

نه اشکالی نداره ولی چون پروژه مال BingX هستش شاید اون امتیاز خاصی داشته باشه

شایدم فرقی نداشته باشه

بهرحال میتونید عوضی کنید 

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
خب پولی ک منشا اون مشخص نیس وآدم در قبالش تقریبا هیچ زحمت خاصی نکشه ومصداق شغل وکار نباشه حلال نیس د ...

یجورایی منشأ پول که مشخصه تلگرامه

زحمتم داره یکم😶‍🌫️

خرید و فروش و استخراج ارز دیجیتال هم یه شغل حساب میشه

حالا باز به خودتون مربوطه 

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
ممنون از اطلاعاتت😘😘

وظیفه بود 🧡🌼

کیف پولم باید داشته باشیم؟ یا در اخر به سایت هایی مثل ایرانیکارت میتونیم بفروشیم؟

من ناتکوینامو ریختم تو نوبیتکس 

فکر کنم برای اینم میشه همین کارو کرد

عزیزم میشه لطفا هر روز تقلب اون کارتا رو اینجا بزاری ما هم بدونیم؟  

گذاشتنشون توی نی نی سایت ممنوعه متاسفانه 🫠

ولی میتونید توی تلگرام سرچ کنید gamberontv یه کانال تلگرامیه که هرروز ساعت ۱۵:۳۵ تقلب کارت ها رو میذاره براتون

(کانال مال من نیست)

گذاشتنشون توی نی نی سایت ممنوعه متاسفانه 🫠 ولی میتونید توی تلگرام سرچ کنید gamberontv یه کانال تل ...

مرسی عزیزم. و اینکه چرا بعضی وقتا من کارت میخرم که پر و فی تم بره بالا س که ازم کم میشه ولی پر و فی تم بالا نمیره؟ 

مرسی عزیزم. و اینکه چرا بعضی وقتا من کارت میخرم که پر و فی تم بره بالا س که ازم کم میشه ولی پر و فی ...

توی این عکس ببینید 

جلوی لول یه عدد نوشته که قیمت کارته

بالاترش یه عدد دیگه داره که نوشته Profir per hour  یعنی این کارت به اندازه اون عدد بهتون پروفیت میده

مثلا کارت سمت چپی ۱۶ میلیون قیمتشه

و ۲۴ هزار به پروفیتام اضافه می‌کنه

بعضی از کارتا هستن که به پروفیتا چیزی اضافه نمیکنن شاید بخاطر اونه

ولی این قیمتی که رو خود کارت نوشته به پروفیتا اضافه میشه

من ناتکوینامو ریختم تو نوبیتکس  فکر کنم برای اینم میشه همین کارو کرد

عزیزم اگه دوسداری بگو چقد ناتکوین فروختی چرا مثل همس کسی متوجه نشد همس خیلی سرصداا کرده

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
عزیزم اگه دوسداری بگو چقد ناتکوین فروختی چرا مثل همس کسی متوجه نشد همس خیلی سرصداا کرده

۲۱۰ هزار واحد ارز نات، اون لحظه ای که فروختمشون قیمت تقریبا ۳۲۰ میلیون بود 

بخاطر اینکه اونموقع کسی باور نکرد با تپ کردن میشه پول در آورد اما وقتی همستر‌ اومد همه دیدن نات کوین به چه نتیجه ای رسید ترغیب شدن از این فرصت جدید استفاده کنن