2777
2789
عنوان

همستر کامبت چیه و به چه دردی میخوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9016 بازدید | 69 پست
کارت‌های پنج میلیونی برای من باز نیست ،کسی می‌دونه چرا؟

هر کارتی که باز نیست یه دلیلی دارهرکه پایینش نوشته

مثلا پایین یه کارتی نوشته CEO lvl 2

یعنی اگه کارت CEO رو به لول ۲ برسونید این کارت باز میشه

بعضی از کارت ها هم نیاز به دعوت دوست دارن که زیرشون نوشته Invite friend 3 یعنی سه تا زیر مجموعه میخواد برای باز شدن

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

.بچه ها لینک‌بازی همسر رو خواستین پیام بدین براتون میفرستم

دیگه خیلی دیره همه دارن :)

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
میگم الان ه*مس*تر به تون کیپر وصلا کنم؟

آره به تون کیپر وصل کن

یه کارتهپروفیت یا در آمد غیرفعالهمثلا شما الان ۱۰ هزار سکه بخاطر این کارت دادید و این کارت خودش هر ی ...

سلام عزیزم میشه بیایی راهنمایی کنی سوال داشتم در مورد همستر کامبت🤧

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

سلام عزیزم میشه بیایی راهنمایی کنی سوال داشتم در مورد همستر کامبت🤧

سلام، من استارترم اون کاربریم تعلیق شده 😇

در خدمتم بفرمایید

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید. همچنان "کوتوله_جذاب"‍م فقط اکانت قبلیه تعلیق شد 🫡

سلام دوستان همستر یه بازی جدید گذاشته بازی

دوچرخه سواری همستر که میگن خیلی مهم هست چون تبلیغات پخش میکنن بازی میکنی کلید میگیری یکسری مراحل دیگه که باید طی کنی و کمی سخته کد گرفتن .اگر کد بازی و برای گرفتن کلید خواستید هرتعدادی به این آیدی پیام بدید با هزینه پایین بازی میکنن میدن بهتون.

و اینکه درقیمت گذاری همستر کلید مهم تر از پروفیت و سکه هست.و گفتن که ۳ماه دیگه لیست میشه🙏

M1m8m5m@

سوالی بود این آیدی پیام بدید پاسخ میدن راجب همستر