2777
2789
عنوان

همستر کامبت چیه و به چه دردی میخوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9015 بازدید | 69 پست
عزیزم بیا منو روشن کن از این بازی و ضربه زدن روی صفحه چجوری میشه درآمد نقدی داشت مثلا؟!!!!!

چیز صد در صدی وجود نداره

شما توی این ربات ضربه میزنی و سکه به دست میاری 

اینجوری به تشکیل شدن ارز جدید تلگرام کمک میکنی

بعدش میتونی سکه هاتو بفروشی( ولی بازم صد در صدی نیست)

ناتکوین که به پول تبدیل شد شاید اینم بشه

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه مثل ناتکوین به پول تبدیل بشه اگرم نشه برای کسی که تایم خالی زیاد داره چیزیو از دست نداده

ینی این همه تلاش واس ممکنه؟؟؟😐

این ک میگن خیلیا پولدار شدن باهاش پس الکیه

کامل نباش اما واقعی باش🙃😎

ن جدی بگو آخرش ک چی فکن من الان میلیونها سکه جم کردم خب الان این سکه ها چ ارزشی داره ک کسی بخاد ...

ارزه دیجیتاله

میتونید به صرافی بفروشید اگه لیست بشه 

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
ینی این همه تلاش واس ممکنه؟؟؟😐  این ک میگن خیلیا پولدار شدن باهاش پس الکیه

با همستر هنوز کسی پولدار نشده. تلاش خاصیم نداره شاید روزی نیم ساعت فقط باید بیاید کارت بخرید همین

اون با ناتکوینه، بله ناتکوین واقعا درآمد داشت(البته الان دیگه استخراجش غیرممکنه)

قضیه ی نات کویین چی بود اونم بهم بگو

ناتکوین دقیقا مثل همین همستر یه ربات تلگرامی بود با ضربه زدن سکه میداد

بعدش ربات لیست شد و کسایی که سکه داشتن فروختن و به پول تبدیل کردن

شما میدونی این بازی رو کی ساخته ومنشا این بازی کجاس؟؟

همکاری تلگرام و صرافی بینگ ایکس 

با همستر هنوز کسی پولدار نشده. تلاش خاصیم نداره شاید روزی نیم ساعت فقط باید بیاید کارت بخرید همین ا ...

آخه واس من یکی سخته ن تل دارم ن وی پی ان

تازه اگه مثلا ب درآمد هم برسه من حس میکنم حلال نیس

کامل نباش اما واقعی باش🙃😎

آخه واس من یکی سخته ن تل دارم ن وی پ‌ی ان تازه اگه مثلا ب درآمد هم برسه من حس میکنم حلال نیس

چرا حلال نباشه؟🧐

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!
آخه واس من یکی سخته ن تل دارم ن و‌ی پی ان تازه اگه مثلا ب درآمد هم برسه من حس میکنم حلال نیس

چرا حلال نباشه؟(راجع‌به این قضیه هیچ اطلاعی ندارم)

این صرافی ک از طرف اسراییل واس جاسوسی واینا نیس؟؟؟؟

😐😐😐😐

نه جزو بزرگترین صرافی های بین المللی که با ایرانیا هم همکاری داره